Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hayatım Hakkında

Darth Vader

Ay Yolcusu
Arkadaşlar selam, bu aralar büyük bir çıkmazın içindeyim.2 yıllık bilgisayar prog. okuyorum 1. yıl bitti, 2. yıl yani bu yıl gitmedim okulu da dondurmadım yani o bölümden de mezun olursam iş bulabilecekmiyim orası da meçhul zaten pek hevesim de kalmadı o bölüme.Bu kış hiçbirşey yapmıyorum tek hobim spor onun dışında kendimi geliştirecek bir alışkanlığım yok vakit öldürüyorum yani bu aralar.Ama bu durumdan memnun değilim bu durum ancak yazın sonuna kadar devam edebilir ondan sonra ya düzenli bir işe gireceğim yada 4 yıllık güzel bir bölüm için çalışmalara başlayacağım, sizce ne yapmalıyım ? yaş 21

izleyici1

Yoda
okulun verebileceği zaten bir şey yok
sen kendini geliştirirsen o başka
ve pmo bağımlısıysan zaten yazılımda hiç bir *ok yapamazsın
yazılım konsantrasyon odaklanma akıl sağlığı isteyen bir iş
tavsiyem askere git nofabı orada tamamla
gelincede işe gir
4 senede tekrar okul çöplüğünde kendine yazık etme

Lazkopat

Emektar Üye
bu durum ancak yazın sonuna kadar devam edebilir ondan sonra ya düzenli bir işe gireceğim yada 4 yıllık güzel bir bölüm için çalışmalara başlayacağım, sizce ne yapmalıyım ? yaş 21
Ne yapman gerektiğini bence biliyorsun. Ancak yine de ne yapman gerekeceğine yardımcı olacak olursam 2 yıllık bölümü bitir ve iş bulmaya ya da istersen önce askere gitmeye bak. Eğer iş bulamazsan 4 yıllık bölüm oku derim.

izleyici1

Yoda
Neden öyle olsun ki? Hem pmo yapıp hem de başarılı olan insanlar var.
hocam hem pmo yapıp başarılı insan olmaz
alfa erkekler genel olarak pmo sigara alkol kumar müzik oyun bağımlısı olabilir o ayrı bir durum
beynin içine eden bağımlılıklar
özellikle yaratıcılık dikkat beyin isteyen işlerde başarısızlığa neden olur
yazılımda bunlardan biridir
getir götür işi yapıyorsan pmonun zararını pek görmeyebilirsin oda ayrı bir durum
yoksa yüz bin kodla uğraşan biriysen ve pmo yapıyorsan yazılım işini unut

Lazkopat

Emektar Üye
hocam hem pmo yapıp başarılı insan olmaz
alfa erkekler genel olarak pmo sigara alkol kumar müzik oyun bağımlısı olabilir o ayrı bir durum
beynin içine eden bağımlılıklar
özellikle yaratıcılık dikkat beyin isteyen işlerde başarısızlığa neden olur
yazılımda bunlardan biridir
getir götür işi yapıyorsan pmonun zararını pek görmeyebilirsin oda ayrı bir durum
yoksa yüz bin kodla uğraşan biriysen ve pmo yapıyorsan yazılım işini unut
Var bu tarz insanların örnekleri. Hem pmo yapıp hem de başarılı olan. Daha doğrusu cinselliğe düşkün olmasına rağmen başarılı olan. Hatta bazı bilim insanları bile varmış. Ancak o yazıyı bulamadım. Ancak yazılım ayrı bir dal diyorsan orasına bir şey diyemem.

B

Brock

Misafir
21 yaşında daha dipdiri bir yaş ve çağdasın.insan o yaşta sanıyorki bizi okumak gelişmek vs için fırsat bulamamak bitiriyor. bizi asıl bitiren seyi söyleyim ; tamda bu ; "ne yapacağım ben ne olacağım ben " kaygısı. bize yüklenen ideal benliği gerçekleştirmek için hayattan geri kalmak kendi kendinin geçimini sağlayamayan bir birey olmak , aman çalışıraam iş yaparsam ideallerime erişemem mükemmel yazılımcı mühandis vs olamam... yapıcağımız şey gayet basit , herşeyden önce geleceğe değer yüklemeyip şimdiye deger yüklicez ve ne olursa olsun asalak gibi yaşamayı bırakıp bugun dışarı çıkıp yemek paramızı kira paramızı birşekilde kazanmaya çalışcaz savaşıp . asıl özgürlük geleceğimizde değil ; şimdi kim olduğumuzda

Asker

Yeni Üye
Web Sitesi
www.youtube.com
iş bulabilecekmiyim olayı gereksiz geliyor bana bilgisayar bölümü okuyan adam oyun yapar, site açar ne bileyim her türlü işi kovalar. bu tarz bölümlerden mezun olanlar için belirli bir iş yok. Tıp okursan doktor olursun ama bilgisayar programcılığı gibi bir bölüm okursan kendi işini kendin yaratmak zorundasın. bu da bana göre mükemmel bir olay kazancının sınırı ucu bucağı yok. bilgisayar programcılığı okuyup çok para kazananlar var ama iş bulan yok! iş bulma kafasındaysan okumadan yapabileceğin bisürü iş var, asgari ücretle çalışmak için okullarda sürünmene gerek yok getir kuryesi vs. olabilirsin.
yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Darth Vader

Ay Yolcusu
21 yaşında daha dipdiri bir yaş ve çağdasın.insan o yaşta sanıyorki bizi okumak gelişmek vs için fırsat bulamamak bitiriyor. bizi asıl bitiren seyi söyleyim ; tamda bu ; "ne yapacağım ben ne olacağım ben " kaygısı. bize yüklenen ideal benliği gerçekleştirmek için hayattan geri kalmak kendi kendinin geçimini sağlayamayan bir birey olmak , aman çalışıraam iş yaparsam ideallerime erişemem mükemmel yazılımcı mühandis vs olamam... yapıcağımız şey gayet basit , herşeyden önce geleceğe değer yüklemeyip şimdiye deger yüklicez ve ne olursa olsun asalak gibi yaşamayı bırakıp bugun dışarı çıkıp yemek paramızı kira paramızı birşekilde kazanmaya çalışcaz savaşıp . asıl özgürlük geleceğimizde değil ; şimdi kim olduğumuzda
evet ama nasıl ? hem geleceğin planını yapmazsak bugünümüzü nasıl yaşayalım ki ? günü atlatırız bir şekilde, peki ya sonrası ??

Darth Vader

Ay Yolcusu
iş bulabilecekmiyim olayı gereksiz geliyor bana bilgisayar bölümü okuyan adam oyun yapar, site açar ne bileyim her türlü işi kovalar. bu tarz bölümlerden mezun olanlar için belirli bir iş yok. Tıp okursan doktor olursun ama bilgisayar programcılığı gibi bir bölüm okursan kendi işini kendin yaratmak zorundasın. bu da bana göre mükemmel bir olay kazancının sınırı ucu bucağı yok. bilgisayar programcılığı okuyup çok para kazananlar var ama iş bulan yok! iş bulma kafasındaysan okumadan yapabileceğin bisürü iş var, asgari ücretle çalışmak için okullarda sürünmene gerek yok getir kuryesi vs. olabilirsin.
yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Yani okula devam et diyorsun.Ben asgari ücretle çalışmak istiyorum okula gitmeyeceğim diye birşey de söylemedim iş bulma kafasında da değilim ama yaşadığımız ülkede bunları düşünmek zorundasın.Sadece bu aralar ikilemde kaldım ve içimi dökmek istedim

Darth Vader

Ay Yolcusu
tamam ama daha şimdi ayakta duralımki geleceğin planını yapabilelim. yoksa cölde serap gibi olabilir gelecek planımız.
Günü bir şekilde atlatıyoruz zaten onda sorun yok, mesela kendimizi bir meslek konusunda geliştirip yurt dışındaki iş olanaklarından da yararlanabiliriz. Sadece bu aralar ileride ne olucağımı okula devam etmeli miyim yoksa 4 yıllık bir bölüm için yeniden sınava mı hazırlanmalıyım çok düşünüyorum buda beni strese sokuyor yani sonuçta aile evindeyiz kendi ayaklarımızın üstünde durabilmemiz lazım

B

Brock

Misafir
Günü bir şekilde atlatıyoruz zaten onda sorun yok, mesela kendimizi bir meslek konusunda geliştirip yurt dışındaki iş olanaklarından da yararlanabiliriz. Sadece bu aralar ileride ne olucağımı okula devam etmeli miyim yoksa 4 yıllık bir bölüm için yeniden sınava mı hazırlanmalıyım çok düşünüyorum buda beni strese sokuyor yani sonuçta aile evindeyiz kendi ayaklarımızın üstünde durabilmemiz lazım
işte sorunda orda bir şekilde ama nasıl ? kazanıp evin kirasından payına düşeni vererek özgür olarak atlatan var birde ayakları üzerinde duramayarak. işte tamda bundan bahsediyorum "atlatıyoruz birşekilde " diyoruz ; şu anı en iyi en özgür şekilde yaşamak varken geleceğe aşırı deger yüklüyoruz tabiki yüklicez ama dengeli olması için şuan elimizden geleni yapmaliyız

B

Brock

Misafir
bizi özgür kılıcak an tam şuan. geleceğide bu yüzden planlıyoruz zaten gelecekteki şimdimizde daha özgür olmak için

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6