Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hayattan Zevk Alamıyorum

sadecemusti

Yeni Üye
Ben 14 yaşındayım ancak hayattan zevk alamıyorum benim yaşımdakiler çok mutlu eğleniyor, gülüyor amma ben bu zevki yaşamıyorum ben neyi yanlış yapıyorum ?

LightElectricWave

Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Ben 14 yaşındayım ancak hayattan zevk alamıyorum benim yaşımdakiler çok mutlu eğleniyor, gülüyor amma ben bu zevki yaşamıyorum ben neyi yanlış yapıyorum ?
Senin yaşındakiler gülüp eğlenmiyor, herkes çok mutlu falanda değil. Önce bunu bir oturtalım. Liseye yeni başlıyorsun, daha önünde ciddi fırsat var bu dönemi kaçırma, daha bu yaştan forumu keşfetmen çok güzel. Sporuna git, kız arkadaşlarınla takıl, ortam bul kendine. Kendine bak, giyimine kuşamına özen göster, güzel kok. Diksiyonun iyi olsun saç kesimin falan bakımlı ol yani. Girmek istediğin ortamın özelliklerine göre bir kaç yetenek edin mi tamamdır bu iş. Merak etme bir şeyi yanlış yapmıyorsun.

agaste

Yeni Fapstronot
Herkes hayatının sorunsuz geçtiğini yansıtıyor. Özellikle sosyal medya buna neden oldu. Kimse *oktan hissettiklerini ağlayıp zırladıklarını Instagram'da tiktokta paylaşmıyor. Ve bizde öyle zannediyoruz. Eğer bu hayatı yaşanabilir kılmak istiyorsan, zevk almak istiyorsan sevdiğin şeyi bulman ve yapman gerekiyor.

notfapper

Ay Yolcusu
Aynı yaştayız bende aynı senin gibi düşünüyordum. gözlemlediğim kadarıyla çevremdeki çoğu insan pmo yapıyordu ve birde bunu bir yetenekmiş gibi anlatıyorlardı neredeyse hepsini hayatımdan çıkardım zaten ortaokul bitince kalanlarıda gitti aynı zamanda mutlu dediklerinin%99 u mutlu değil inan kimse kötü halini paylaşmak ve yansıtmak istemez ve son olarak diğer abilerin dediklerini uygula (en azından çabala) yanlışın varsa düzelecektir zaten, bizim daha fazla genç kitleye ihtiyacımız var güçlü kal dostum

Ottoman

Ay Yolcusu
Ben 15 yaşındayım ve senin yaşındayken robot gibiydim depresif mutsuz bir insandım insanlar benden uzaktı ancak şimdi nofapla beraber insanların ilgisinin bende olduğunu kızları kendime daha yakın çekebilmeyi ve daha özgüvenli daha mutlu daha çok gülebilen espri yapabilen ve daha olgun düşünebilen bir insana dönüştüm yani benim 1 yıl önce ki halimden dağlar kadar fark var bende 1 sene önce kendime aynı soruyu sordum cevabını nofap ile aldım, nofapı ciddiye alarak yaparsan kesinlikle düzeldiğini farkedeceksin.

Szoboszlai_76

Ay Yolcusu
Bu forumun ve şuanki bizlerin durumu ile bağlantılı soruna verebileceğimiz en güzel cevap; nofap olacaktır. Kendini motive ede ede ilerlemeye çalış lütfen. Eminim etkisini göreceksin.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6