Sametak256
Uranüs Yolcusu
Uzun zamandır geleceğimle alakalı olarak kafamda daha çok negatif düşünceler dolaşıyordu.
Geleceğimle alakalı olarak,içimi bir korku-kaygı-endişe kaplamıştı.
Hatta gelecekte birşeylerin kendim için iyi olucağına dair umudumu kaybetmiş-ümidimi tamamen kesmiştim.
Taki Psikolog Hüseyin Parlak Yıldızın bir videosunu izleyene kadar...
Bahsettiğim video 8 dakikalık kısa bir video olsa bile bana çok şey kattı ve bana çok iyi geldi.
Bu videoyu izledikten sonra kendi kendime şöyle dedim:
''Artık bu dünyada başıma ne gelirse gelsin mücadele etmeyi asla bırakmayacağım,çünkü başka ihtimallerde var,ben o ihtimalleride denemek-görmek istiyorum.''
Bu videoyu dikkatli bir şekilde izleyin ve sizlerde bu videoyu birilerine paylaşın,belki birilerine umut ışığı oluruz.
Geleceğimle alakalı olarak,içimi bir korku-kaygı-endişe kaplamıştı.
Hatta gelecekte birşeylerin kendim için iyi olucağına dair umudumu kaybetmiş-ümidimi tamamen kesmiştim.
Taki Psikolog Hüseyin Parlak Yıldızın bir videosunu izleyene kadar...
Bahsettiğim video 8 dakikalık kısa bir video olsa bile bana çok şey kattı ve bana çok iyi geldi.
Bu videoyu izledikten sonra kendi kendime şöyle dedim:
''Artık bu dünyada başıma ne gelirse gelsin mücadele etmeyi asla bırakmayacağım,çünkü başka ihtimallerde var,ben o ihtimalleride denemek-görmek istiyorum.''
Bu videoyu dikkatli bir şekilde izleyin ve sizlerde bu videoyu birilerine paylaşın,belki birilerine umut ışığı oluruz.
Son düzenleme: