Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Her Takıntı Kötü Müdür ?

Aethelwulf

Uranüs Yolcusu
Lisedeyken birisi evdekilerin parasını yemeyim diye çalışıyorum demisti. Kendisi okul okuyan ve cok fazla gideri olmayan bir kiz oldugundan bu tavri bana takinti gibi gelmisti. Daha sonrasinda da insanlarda bu tip takintilara sahit oldum , kendimde de en nihayetinde. Sizce bu tip takintilar kotu mudur ? Yani her takinti patolojik mi , yoksa olmasi saglikli olmamasi sagliksiz olan varmidir ?

Aethelwulf

Uranüs Yolcusu
Basligi acmamin sebebi gecen birine buna benzer bi takintimi soyledim , yani biara calismiyordum baskasinin parasini yemek zorunda kaldim , buda beni yerken degersiz hissettirdi sanki insanlarin gozunde daha degersizmsm gibi diye , bunu patolojik birseymis gibi karsiladi. Yani sema varmis gibi.

Lazrail

Emektar Üye
Basligi acmamin sebebi gecen birine buna benzer bi takintimi soyledim , yani biara calismiyordum baskasinin parasini yemek zorunda kaldim , buda beni yerken degersiz hissettirdi sanki insanlarin gozunde daha degersizmsm gibi diye , bunu patolojik birseymis gibi karsiladi. Yani sema varmis gibi.
O takıntıdan ziyade insanın karakteri ile alakalı bir şey bence. Ben de lisede okurken ailemden yemek parası dışında bir şey istemezdim. Üniversite okuyacağım zaman da yazın çalıştığım parayla bitirdim ilk seneyi ikinci sene burs aldım. Para atmalarını vs istemedim. Attıklarında da istemedim niye attınız diye kızdım hatta. Sadece bitince istedim o da ağız ucuyla yani. Bence takıntı vs değil bu. İnsanın duruşu ve kendine yakıştırması ile alakalı misal başkalarından borç da istemem gibi.

Aethelwulf

Uranüs Yolcusu
O takıntıdan ziyade insanın karakteri ile alakalı bir şey bence. Ben de lisede okurken ailemden yemek parası dışında bir şey istemezdim. Üniversite okuyacağım zaman da yazın çalıştığım parayla bitirdim ilk seneyi ikinci sene burs aldım. Para atmalarını vs istemedim. Attıklarında da istemedim niye attınız diye kızdım hatta. Sadece bitince istedim o da ağız ucuyla yani. Bence takıntı vs değil bu. İnsanın duruşu ve kendine yakıştırması ile alakalı misal başkalarından borç da istemem gibi.
Iste mesela aliyodun ya yemek parasini , yerken oluyomuydu degersizlik hissi yemegi

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6