Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hit Kardiyo Nasıl Olmalıdır

Ugr

Yeni Fapstronot
Selam gençler . Malum Yaz geldi . Yağ oranını düşürmek için her sabah aç karnına 3000-4000 adım atacağım . Ikinci olarak düzenli Basketbol oynayacağım . Ama aklıma takılan bir soru var hit kardiyo nasıl olmalıdır . Kaç dkk boyunca , Kaç set , kaç adım veya bisikletle kaç km yapılabilir. Cevaplarsaniz

AntiRelapse

Mars Yolcusu
HIIT kardiyo kişiden kişiye göre değişebilir ancak temelde nabız üzerinden hesaplama yapılıyor. Anaerobik egzersiz türü olduğu için nabzının çok yükseldiği sesli konuşamadığın her egzersiz HIIT sayılabilir. Bu arada yağ kaybı için yürüyüş yapman güzel ama aç karnına olması önemli değil boş yere kendine eziyet etmene gerek yok aç karnına spor yapmayı sevmiyorsan.

The King

Deneyimli Üye
Koşu bandında hızı 7-8’e kadar yükseltip bir iki dakika koş, daha sonra hızı 4-6 arasında alıp yürüyerek nabzını düşür. Mantık genel olarak budur. Nabız bir yükseltilir, bir düşürülür. 15-20dk böyle yeterli oluyor. İstersen hızı 5-6 sabit tutarak 45-50 dk yürüyerek liss kardiyo da yapabilirsin, yüksek nabız herkes için iyi hissettirmeyebilir.

Ugr

Yeni Fapstronot
Koşu bandında hızı 7-8’e kadar yükseltip bir iki dakika koş, daha sonra hızı 4-6 arasında alıp yürüyerek nabzını düşür. Mantık genel olarak budur. Nabız bir yükseltilir, bir düşürülür. 15-20dk böyle yeterli oluyor. İstersen hızı 5-6 sabit tutarak 45-50 dk yürüyerek liss kardiyo da yapabilirsin, yüksek nabız herkes için iyi hissettirmeyebilir.
Saol dostum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6