Hocam bu doğru olabilir ancak +150 günlük streakın sonunda bağımlılığımı yenmiştim rüyalanmıyordum bile
uzun süredir ejakülasyon yaşamadığım için sperm kalitemde bi değişiklik var mı diye kontrol etmek için bozmuştum ve normalleşmiştim
Artık daha fazma sosyalleşiyordum ve hala aktif ciddi ilişkim var ama yinede ilgimi çekiyor ara sıra açıkçası şuanda ilk sırada olmasada aklımın bi kenarında duruyor ve arada aklım oraya kayıyor
süreç yetersiz gelmiş olabilir veya psikolojik olabilir
bütün akademiye söylemem gereken bir şey var bu yalanı açığa çıkartmam gerek
bağımlılıklar 90 günde veya seninki gibi 150 günde iyileşmez
çok daha uzun bir süredir
90 gün denme sebebi genellemedir evet 90 günde iyileşebilir fakat bir çoğunun ki geçmeyecektir buraya gelenlerinde bir çoğu ağır bağımlı kendilerini öyle görmeseler bile ağır bağımlılar biraz forumda takılarak bunu farkedebilirsiniz
şimdi yapman gereken şey dostum
çok daha uzun bir süreç yapman gerek sana birisi bu gerçeği söylemeliydi +1 yılı geçmen gerekebilir belki dahada fazla veya az
insan biyolojisinde olmayan şeyleri beynine unutturarak bırakabilirsin ve beyin iyileşir
gitar da bir notayı ezberlesen ve bassan yıllarca unutmayabilirsin ÖZELLİKLEDE UZUN SÜRE O NOTAYI KULLANDIYSAN buda aynı hatta daha fazlası çünkü beyne çok daha fazla dopamin salıyor ve çok daha fazla iyi öğreniyorsun
yani anlayacağın süreci uzun tutman gerek hemde çok . geçecektir endişe etme insan doğasına güven başarılar arkadaşlar 90 gün sadece 1 2 yıllık bağımlılar için bir iyileşme sürecidir ve oda hard mod yapıldığında olur
ve DEĞECEK merak etmeyin sonuna kadar değdi