Öncelikle Rahip Modu saçmalık değildir, NoFap'in amacı zaten PMO'yu bırakmakla beraber kendi benliğinin en iyi örneği olmak değil midir? Ayrıca sevgili dostum, neden yegane amacıma saçmalık dersin? disiplinim 0, iradem 0, ve ben şu anda 0'ım. Kendimi sadece PMO'dan arındırmam, 0'dan 100'e taşırım. Eninde sonunda başarıp Zor Mod'u seçmediğimi, gerçekten zor ama bir o kadar da etkili olan yoldan gittiğimi ve bu sayede iyi durumda olduğumu bilirim.
Zor Mod, evet, en yararlı ikinci mod. Ama en yararlısı varken neden en yararlı ikincisini seçeyim ki? Çok saçma. Bana kolaya kaçmayı anımsatır.
Ayrıca birşeye ne kadar baskı uygularsan, o konuda o kadar dominant olursun. Manipülasyon ile baskı yapanlardan, tekme ile ayağı zarar görmeden duvar kıranlara kadar bunun örneğini görürsün. Yani bence duvara yumruk atarsan, o da sana yumruk atmaz.
Zor Mod seni daha iyi bir hale getirebilir, ama Rahip Modu seni bir süre mutluluktan alıkoyar ve karşılığında seni en ufak şeyden haz alma durumuna getirir. Şimdi hangisi daha cazip geldi? Bu soruya cevap vermeni rica ediyorum.
Yorumun için sağol, ama bence Rahip Modu değil, Zor Mod bir saçmalıktır. Tamamen, kesinlikle, katışıksız, saçmalardan seçmelere denecek kadar, bir saçmalık. Başka birşey değil. ("Bence")
Son olarak sana Rahip Modu'nu öneriyorum, sadece bir tavsiye...
İyi günler dilerim.