Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İradeye Meydan Okumak

Westunion

Yeni Fapstronot
Herkese merhaba 90 günlük bir süreç belirledim kendime nofap + şeker ekmek pilav alkol tarzı şeyleri bırakmaya karar verdim oyunuda bırakmayı düşündüm ama ek gelir kaynağımın kesilmemesi için vaz geçtim haz duyarak oynamıyorum keyifte almıyorum odaklandığım tek konu para kazanmak bundan kaynaklı bırakmayacağım nofap sürecim 1 haftayı geçti diğer bırakmak istediğim şeylere bu gün başlayacağım bıraktığım şeyler yerine eklediklerim ve 2 gündür uyguladığım eylemler soğuk suyla banyo ve 1 saat teknolojik aletlerden uzak kalıp kitap okumak hepsini ilk defa hayatımdan çıkarma kararı aldım kötü etkileyecek bir durum olur mu merak ediyorum

Fitnesscialper

Yeni Fapstronot
Herkese merhaba 90 günlük bir süreç belirledim kendime nofap + şeker ekmek pilav alkol tarzı şeyleri bırakmaya karar verdim oyunuda bırakmayı düşündüm ama ek gelir kaynağımın kesilmemesi için vaz geçtim haz duyarak oynamıyorum keyifte almıyorum odaklandığım tek konu para kazanmak bundan kaynaklı bırakmayacağım nofap sürecim 1 haftayı geçti diğer bırakmak istediğim şeylere bu gün başlayacağım bıraktığım şeyler yerine eklediklerim ve 2 gündür uyguladığım eylemler soğuk suyla banyo ve 1 saat teknolojik aletlerden uzak kalıp kitap okumak hepsini ilk defa hayatımdan çıkarma kararı aldım kötü etkileyecek bir durum olur mu merak ediyorum
Dostum bu bir süreç irade de kas gibidir zamanla gelişir bir den her şeyi bırakmak isteyip bırakmamayabilirsin ya da bu seni çok zorlar.Ayrıca bırakamadığını gördüğün de hayal kırıklığı yaşayabilirsin.Zamanla bırakmak en doğrusu ama dersen ki direk yapacağım krizlerini yönetebilirsen yapabilirsin

Start

Uranüs Yolcusu
forumdaki kreativ başlıklar harika

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6