Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İştahsızlık Hakkında Tavsiyeye İhtiyacım Var

Sarkå

Ay Yolcusu
Öncelikle herkese selamlar. Pek uzatmadan anlatayım: Ben ağır bir depresyona girdim, bu süreçte zorunda kalamadıkça yemek yemiyordum ve bilirsiniz yemek yemeyince midede bir boşluk hissi oluşuyor. o his aşırı hoşuma gidiyor ama ben kendimi fazla kaptırıp bir şeyler yemeyince bir tık bitkin düşüyorum. Sizden varsa bildiğiniz ya da önerdiğiniz besin değeri yüksek ama ağırlık yapmayacak (mümkünse pratik ve uğraştırmayacak) yiyecek veya tarif istiyorum.

(spor yapmıyorum. başlama gibi bir planım var ama umutlu değilim)

Ölmeyecek kadar yesem yeterli benim için.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Selam dostum neden depresyondasın ? İllaki çözüm bulabiliriz eğer bi yakınını kaybetmediysen tabi ki onun dışında Haşlanmış yumurta,tavuk göğüsü,kıymalı makarna , ton balıklı makarna, Ekmeğin arasına peynir domateste koyabilirsin açıkcası konu garibime gitti ailenle yaşıyorsan onlar ne yaparsa azda olsa yersin tek mi yaşıyorsun ?

cici panpa

Satürn Yolcusu
Web Sitesi
www.neverfapturkiye.com
spora başla ayda 3 kg aldım hiç yemek yemeyen ben cidden günlük 1 poğaça ile günü geçirdiğimi hatırlarım boş tabakları hatırlarım başla spora görüceksin gelişimi , ağırlık kaldırdıkça göreceksin

M

Misafir

Misafir
Öncelikle herkese selamlar. Pek uzatmadan anlatayım: Ben ağır bir depresyona girdim, bu süreçte zorunda kalamadıkça yemek yemiyordum ve bilirsiniz yemek yemeyince midede bir boşluk hissi oluşuyor. o his aşırı hoşuma gidiyor ama ben kendimi fazla kaptırıp bir şeyler yemeyince bir tık bitkin düşüyorum. Sizden varsa bildiğiniz ya da önerdiğiniz besin değeri yüksek ama ağırlık yapmayacak (mümkünse pratik ve uğraştırmayacak) yiyecek veya tarif istiyorum.

(spor yapmıyorum. başlama gibi bir planım var ama umutlu değilim)

Ölmeyecek kadar yesem yeterli benim için.
tavuklu pirinç pilavı, yulaf, ballı mısır gevreği, balık, kaşarlı omlet

Nofapci Vezir

Jüpiter Yolcusu
Spora başlamak bir kere iştahını arttıracaktır ama sana verebileceğim bir diğer tavsiye omega 3 almaya başlamalısın, kesinlikle iştahını açacaktır.

Sarkå

Ay Yolcusu
Selam dostum neden depresyondasın ? İllaki çözüm bulabiliriz eğer bi yakınını kaybetmediysen tabi ki onun dışında Haşlanmış yumurta,tavuk göğüsü,kıymalı makarna , ton balıklı makarna, Ekmeğin arasına peynir domateste koyabilirsin açıkcası konu garibime gitti ailenle yaşıyorsan onlar ne yaparsa azda olsa yersin tek mi yaşıyorsun ?
Bi tık yanlış anlatmışım galiba şuan depresyonda değilim. Depresyondayken hiçbir şey yemiyordum depresyondan çıktım ama bu etki kaldı üzerimde. Ailemle yaşıyorum yemek hazırlanıyor ama ben pek katılmıyorum sofraya. Sizden şuan istediğim hızlıca yiyebileceğim hafif ve besleyiciliği yüksek tarif veya atıştırmalıklar.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6