root
Jüpiter Yolcusu
Yıllardır bu bataktayım ve onlarca sefer bırakmanın kıyısına kadar gelip bırakamadım hep tekrardan bu batağa düştüm en kötü tarafı ise yükseldikten sonra bu batağa tekrar düşmek çünkü düşüş çok kötü oluyor. Daha önce birçok sefer 50-60-70-80 günlük süreçlerim oldu bir seferinde 126 günlük bir sürecim oldu ve bu süreçlerde kendimi her zaman çok çok üstün bir insan gibi hissettim nofap ın bana verebileceği bütün etkileri deneyimledim bambaşka bir insan oldum ve aynı şekilde birçok sefer başladığım yere geri dönüp pasif ve etkisiz birisi oldum insanın bu kadar esnek bir yapıda olması bir yandan kötü bir yandan da iyi birşey.
Son zamanlardaki süreçlerimi günlük tutarak ilerlettim ve bu günlüklerin bana çok şey kattığını düşündüğüm için şimdi de akademi de böyle bir günlük açmaya karar verdim
Daha yeni bir relapse den çıktım ve buradayım kendimi hard bir monk mod'a sokmayı düşünüyorum.
Bunun sebebi ise taviz verdiğim herşey boş kaldığım her dakika beni relapse ye sürüklüyor sürecimi son bozuşlarımı takip ettim ve hep aynı sebepten bozduğumu fark ettim
Geçenlerde 25 günlük kendim için çok efsanevi bir süreç ilerlettim ve etkilerine hayran kaldım ama kurban bayramından sonra fena bir rehavete kapılarak, kendimi boş bırakarak süreci bitirdim.
Bu tarz bir süreç ilerleterek ve süreçte hiçbirşekilde boş kalmayarak kendimi uzaklara taşıyacağım.
Bir fabrikada günlük 8 saat 3 vardiya olarak çalışıyorum yol derken günlük 10 saatim net olarak işe ayrılıyor gerki kalan 6 saat bana kalıyor bunu da hiç boş kalmadan değerlendireceğim
Sürecimi takip ederek fabrikadan kurtuluşumu ve hayat standartlarımı yükseltişimi görebilirsiniz.
Düzenli olarak yapılacaklar:
Html-css-Javascript çalışarak front-end yazılım geliştirmek
Spor yapmak(1 gün karın hariç full body, 1 gün sadece karın bölgesi çalışması)
İngilizce çalımak
Cilt ve Saç bakımıyla ilgili uğraşlar
Günlük protein ihtiyacı için yemek yapmak.
Genel olarak spor 40 dakika kadar sürüyor, İngilizce çalışmalarını işyerindeki boş vaktimde gerçekleştireceğim, geri kalan vaktimi de yazılımla uğraşarak değerlendireceğim.
Vücudumun pumplı durumu eklerde gözüktüğü gibi bu şekilde 2 aydır evden spor yapıyordum son 2 haftadır bunu aksatmış durumdayım.
Yazılımda ise junior seviyesindeyim statik websayfaları yapabiliyorum bazı animasyonlar kullanabiliyorum Javascript konusunda zayıfım bunların üstüne gideceğim.
Ve birde sürecimi ekte gözüktüğü gibi bir günlük tutarak ilerleteceğim.
-1000 millik bir yolculuk bile ilk adımla başlar.

Son zamanlardaki süreçlerimi günlük tutarak ilerlettim ve bu günlüklerin bana çok şey kattığını düşündüğüm için şimdi de akademi de böyle bir günlük açmaya karar verdim
Daha yeni bir relapse den çıktım ve buradayım kendimi hard bir monk mod'a sokmayı düşünüyorum.
Bunun sebebi ise taviz verdiğim herşey boş kaldığım her dakika beni relapse ye sürüklüyor sürecimi son bozuşlarımı takip ettim ve hep aynı sebepten bozduğumu fark ettim
Geçenlerde 25 günlük kendim için çok efsanevi bir süreç ilerlettim ve etkilerine hayran kaldım ama kurban bayramından sonra fena bir rehavete kapılarak, kendimi boş bırakarak süreci bitirdim.
Bu tarz bir süreç ilerleterek ve süreçte hiçbirşekilde boş kalmayarak kendimi uzaklara taşıyacağım.
Bir fabrikada günlük 8 saat 3 vardiya olarak çalışıyorum yol derken günlük 10 saatim net olarak işe ayrılıyor gerki kalan 6 saat bana kalıyor bunu da hiç boş kalmadan değerlendireceğim
Sürecimi takip ederek fabrikadan kurtuluşumu ve hayat standartlarımı yükseltişimi görebilirsiniz.
Düzenli olarak yapılacaklar:
Html-css-Javascript çalışarak front-end yazılım geliştirmek
Spor yapmak(1 gün karın hariç full body, 1 gün sadece karın bölgesi çalışması)
İngilizce çalımak
Cilt ve Saç bakımıyla ilgili uğraşlar
Günlük protein ihtiyacı için yemek yapmak.
Genel olarak spor 40 dakika kadar sürüyor, İngilizce çalışmalarını işyerindeki boş vaktimde gerçekleştireceğim, geri kalan vaktimi de yazılımla uğraşarak değerlendireceğim.
Vücudumun pumplı durumu eklerde gözüktüğü gibi bu şekilde 2 aydır evden spor yapıyordum son 2 haftadır bunu aksatmış durumdayım.
Yazılımda ise junior seviyesindeyim statik websayfaları yapabiliyorum bazı animasyonlar kullanabiliyorum Javascript konusunda zayıfım bunların üstüne gideceğim.
Ve birde sürecimi ekte gözüktüğü gibi bir günlük tutarak ilerleteceğim.
-1000 millik bir yolculuk bile ilk adımla başlar.

Son düzenleme: