Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Karşı Cinsle Arkadaşlık Üzerine

sovereign

Yeni Fapstronot
Daha önce arkadaş nasıl bulabiliceğim ve ilişkileri nasıl ilerletebiliceğim üzerine konu açmıştım denilenleri de uyguladım 3 topluluğa üye oldum ve 2. sınıfta staja başlayacağım.

Şimdiki sorunum ise kadınlarla arkadaşlık kurmak oldu. Sınıftan bir kızla konuştum baya ilerlettim ders aralarında, çıkışta vs. sohbet ediyoruz iyi gidiyor arada diğer kızlarla da konuşabiliyorum rahatım kendimi kasmıyorum ama bu ilişkileri ilerletemiyorum mesela en çok sohbet ettiğim kızla whatsappdan da konuşuyoruz. Whatsappdan konuşurken çoğu sohbeti ben başlatıyorum kendisi şimdiye kadar çok az sohbet başlattı. Bir ödev hakkında bilgilendirdim ama daha önce başka arkadaşının bilgilendirdiğini ve haberi olduğunu söyledi. Saat 12:00 civarı geç bir saatken kahvaltı yapıcağını söyledi ve muhabbetti bitirdi ben de tamam deyip kapattım. Kısacası bu kızla arkadaş olabilir miyim yoksa diğer kızlarla daha yakın ilişki mi kurayım? Bu arada amacım sevgili olmak falan değil sadece karşı cinsten birisiyle güvene dayalı arkadaşlık ilişkisi kurmak istiyorum.

Ben her şeyi çok kafama takıyor ve bu yüzden kendi kendime triplere giriyor da olabilirim.

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Arkadaş olmak istiyorsan arkadaş gibi davranmaya devam et dostum. Sürekli ders staj muhabbetide yapma farklı konular konuş kahve içmeye çağır. Kıza arkadaşın gibi değilde sevgilinmiş gibi triplere girme ben yazmassam o muhabbet başlatmıyor vs gibi madem arkadaş olmak istiyorsan ona göre davran eğlenceli ol.

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Daha önce arkadaş nasıl bulabiliceğim ve ilişkileri nasıl ilerletebiliceğim üzerine konu açmıştım denilenleri de uyguladım 3 topluluğa üye oldum ve 2. sınıfta staja başlayacağım.

Şimdiki sorunum ise kadınlarla arkadaşlık kurmak oldu. Sınıftan bir kızla konuştum baya ilerlettim ders aralarında, çıkışta vs. sohbet ediyoruz iyi gidiyor arada diğer kızlarla da konuşabiliyorum rahatım kendimi kasmıyorum ama bu ilişkileri ilerletemiyorum mesela en çok sohbet ettiğim kızla whatsappdan da konuşuyoruz. Whatsappdan konuşurken çoğu sohbeti ben başlatıyorum kendisi şimdiye kadar çok az sohbet başlattı. Bir ödev hakkında bilgilendirdim ama daha önce başka arkadaşının bilgilendirdiğini ve haberi olduğunu söyledi. Saat 12:00 civarı geç bir saatken kahvaltı yapıcağını söyledi ve muhabbetti bitirdi ben de tamam deyip kapattım. Kısacası bu kızla arkadaş olabilir miyim yoksa diğer kızlarla daha yakın ilişki mi kurayım? Bu arada amacım sevgili olmak falan değil sadece karşı cinsten birisiyle güvene dayalı arkadaşlık ilişkisi kurmak istiyorum.

Ben her şeyi çok kafama takıyor ve bu yüzden kendi kendime triplere giriyor da olabilirim.
Eğer yüzyüze bakıyorsanız zaten sevgili konusu sakat.
Arkadaş gibi davran yeter.

Lazkopat

Emektar Üye
Kısacası bu kızla arkadaş olabilir miyim yoksa diğer kızlarla daha yakın ilişki mi kurayım? Bu arada amacım sevgili olmak falan değil sadece karşı cinsten birisiyle güvene dayalı arkadaşlık ilişkisi kurmak istiyorum.
Yapma be abicim üzerler seni. Kızlardan ne sırdaş ne de arkadaş olur. Bence olsa olsa sevgili olur. Bence kırmızı hapı alıp bir an önce gerçeklerin farkına varmalsın. ?? En alttaki yazıdan okumaya başla derim.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6