Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendi Sürecim

lenquin

Yeni Üye
Selam beyler. 19 yaşındayım ve 4 5 senedir de PMO bağımlısıyım. Bu zamana kadar o kadar alışmışım ki her boş bulunduğum sürede edging yapıyordum. Edging'in bazen devamı geldiği de oluyordu. Bu yaptığım şey yüzünden bazen dersi de ekiyordum. Nerden bakarsanız bakın hayatımı çok kötü etkileyen bir illet. Ama artık bitireceğime eminim. Kendime söz verdim.

Maalesef ki son bir hata yaptım ve "son bir kez yapayım, ondan sonra başlayayım" diyerek bu işe girdiğim için bugün ilk günüm. 21 Nisan 2025.

Sürecimi burdan düzenli olarak güncelleyeceğim. Aynı zamanda düzenli şınav, mekik ve dips yapıyorum. Duruma göre burdan da onları paylaşabilirim. İyi forumlar herkese.

lenquin

Yeni Üye
Gün 2:
PMO konusunda baya rahattım. Bir zorlanmam olmadı açıkçası. Bugün şınav çektim ama uzun süre sonra yeniden başladığım için hamlama ağrılarım vardı çok zorlamadım. Yarın bu ağrılar devam ederse bir iki gün geçmesini bekleyebilirim bakacağım duruma göre.

lenquin

Yeni Üye
Gün 3:
Daha 3. günde olmama rağmen hafiften dürtülenmeler gelmeye başladı. Bu kadar hızlı beklemiyordum açıkçası. Bu dürtülere bugün karşı koydum ama ileride çok daha fazla zorlayacağı belli gibi.

Bu arada şu an ünideyim ama şu anki hedefim MSÜ. Bu yüzden şınav-mekik-dips-plank ve koşu yaptım bugün. Sadece vücut ağırlığımla çalışıyorum. Devam.

lenquin

Yeni Üye
Gün 4:
Dürtüler devam ediyor. Ama okula gittikten sonra aklıma bile gelmedi. Günümün yarısından çoğunu üniversitede geçirdim bugün. Şimdi geldim yurda. Ve dürtüler yeniden geldi ama elbette karşı koyacağım. Yapacak bir işiniz olduğunda PMO gerçekten aklınızın ucundan bile geçmiyor. Boş durmamak lazım.

Spor konusunda ise şınav çekerken kollarımda hala ağrılar var. Bugün sete devam etmedim o yüzden. Bir gün dinleneceğim bakalım durum ne olacak. O yüzden bugün spor yok.

lenquin

Yeni Üye
Gün 5:
Dürtüler devam etse de nofap'e devam.
Şınav, mekik, plank ve dips yapıldı.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6