Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendimi Durdurmakta Gucluk Cekiyorum

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
Merhaba. Benzer problemi yasayan var mi ? Yani surekli olarak maddi olarak yada bilgi olarak gelismeye yonelik istekler fikirler. En basitinden , ise girip calsmam lazim , ... isini yapmam lazim yok ...yi yapmm vs gibi. Benzeri durumu yasayan var mi ? Daha cok maddi kaygilarim cunku acikcasi birara yedigme ictigme cok iyi hakimdim ama suan biraz ip koptu gibi. Bu masraftan dolayi da surekli calismam lazim vs dusunceleri kafamda durmuyor.

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
Bugun cok durust ve guzel bir hareket yaptim saat ogleydi. Ve bunu yaptiktan sonra uzun zamandir oldugum konumdan kendimden oldugum kisiden vs bi keyif memnuniyet duydum. Kendi kendime aslinda butun problemin bu oldugunu dusundum yani suanla tam olarak barisik olmama hali aslinda suan baya iyiydim.ve butun bu eksiklik dusuncelerinin anlamsizligini dusundum. Fakat kisa bir sure surdu bu sonrasinda eskiye dondum.

Michelangelo

Ay Yolcusu
Bugun cok durust ve guzel bir hareket yaptim saat ogleydi. Ve bunu yaptiktan sonra uzun zamandir oldugum konumdan kendimden oldugum kisiden vs bi keyif memnuniyet duydum. Kendi kendime aslinda butun problemin bu oldugunu dusundum yani suanla tam olarak barisik olmama hali aslinda suan baya iyiydim.ve butun bu eksiklik dusuncelerinin anlamsizligini dusundum. Fakat kisa bir sure surdu bu sonrasinda eskiye dondum.
Dostum, Max 100 yıl sonra hepimiz ölüp gideceğiz ve bizi hatırlayan son kişi de öldüğünde hiç yaşamamış gibi olacağız. Bu dünyada kalıcı değiliz senin mutluluğun dışında hiçbir şeyin önemi yok, herşey yolunda. Olabildiğin kadar mutlu ol, Dünyada tek gerçek var o da sevgidir. Rahat ol herşey Yolunda, düşünceler gelip geçicidir, tıpkı her şey gibi.

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
Dostum, Max 100 yıl sonra hepimiz ölüp gideceğiz ve bizi hatırlayan son kişi de öldüğünde hiç yaşamamış gibi olacağız. Bu dünyada kalıcı değiliz senin mutluluğun dışında hiçbir şeyin önemi yok, herşey yolunda. Olabildiğin kadar mutlu ol, Dünyada tek gerçek var o da sevgidir. Rahat ol herşey Yolunda, düşünceler gelip geçicidir, tıpkı her şey gibi.
Dostum iste bunu yapamiyorum keyfime bakicam ama uzerinde otrdugum koltugu ureten boylemi yapmis suan suratnda ter fiskiran adam calismaktan , bi sonraki ogunde yicegm yemegin bana gelmesi icin , dahasi su toprakta boyle rahat oturabilmek bi grubun kapidan iceri girip tum evi katledip gitmemesi icin dahi kac kisi canini vermis. Yani olay buda degil sanki

Michelangelo

Ay Yolcusu
Dostum iste bunu yapamiyorum keyfime bakicam ama uzerinde otrdugum koltugu ureten boylemi yapmis suan suratnda ter fiskiran adam calismaktan , bi sonraki ogunde yicegm yemegin bana gelmesi icin , dahasi su toprakta boyle rahat oturabilmek bi grubun kapidan iceri girip tum evi katledip gitmemesi icin dahi kac kisi canini vermis. Yani olay buda degil sanki
Meditasyon yapıyor musun, yapmıyorsan bir denemeni tavsiye ederim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6