Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendini Gerçekleştirme Yolculuğu

Sametak256

Jüpiter Yolcusu
Kazandığım hayat tecrübesiyle artan bilgi birikimim-artan farkındalığım ve artan öngörü kapasitemle orantılı bir şekilde;

Ben zamanla hayvani düşük hazlara ilgimi kaybettim,basit-sığ mevzularla ilgilenmeyi bıraktım,küçük şeyleri dert etmeyi bıraktım.

İnsani daha yüksek hazlara ilgi duymaya başladım,kompleks-sofistike mevzulara ilgi duymaya başladım,daha önemli-dert etmeye değicek büyük mevzuları dert etmeye başladım.

Ben bu durumu insanın ''Kendini Gerçekleştirme Yolculuğu'' olarak tanımlıyorum.

Hayat yolculuğumuzda öncelikle kendimizde var olan birşeyleri açığa çıkarmak-keşfetmek-öğrenmekle başlamalıyız.

Bir kişinin kendisiyle alakalıda ilk önce halletmesi gereken mesele ise ''Kendini Yönetebilme Becerisi kazanmaktır''.

Kendinizi iyi yönetebilirseniz;

Zamanla birçok açıdan kendinizin daha iyi bir versiyonuna dönüşebiliyorsunuz,

Hayatınızda kendiniz için uzun vadede daha yararlı-iyi-güzel-değerli olabilecek birşeyleri elde edebiliyorsunuz,

Hayatınızda aleyhinize işleyen durumları-süreçleri bir biçimde kendi lehinize çevirebilmenin yollarını bulabiliyor ve zamanla bu konuda ustalaşmaya başlıyorsunuz,
bu durumda size birçok konuda avantaj sağlıyor.

Kendinizi yönetebilme becerisi kazanmak önemli bir husustur.

Bu hayattaki en kârlı yatırımlardan biri "Kendinizi Yönetebilme Becerisi" kazanmaktır.

Kendini Yönetmek:
Duygularının-Dürtülerinin-Arzularının- Zaaflarının farkında olup,bunları kontrol altına alıp,doğru yerlere kanalize etmek.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6