Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kilo Alma

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Evde antrenman yapıyorm lakin düzenli yapamadım ve kilo almak istiyorum en az 10 kilo daha 178 60 sindirim sistemi hızlı ve maddiyat sıfır öğrenciyim

2. Sorum telefon bagimligini yapmam gereken işler var lakin ben telefonu bırakamıyorum evde

fueledsam

Yeni Fapstronot
Kilo almak istiyosan spor şart dostum. Antremanları bi düzene koyup en ucuz ve kolay caloriyi nasıl alacagına odaklanmak gerek. Makarna fazlasıyla yardımcı olur. Her öğünden öncekinden fazla yemeye çalışarak mideni büyütmeye çalış. Ilk başlar zor gelerbilir. Hatta istifra bile edebilirsin ama bu durumun geçici olduğunun farkına varman lazım. Sonrasında idmanlarını da zorlaştırırsan güzle bir kilo alma trendine girebilirsin.

Targetlock

Deneyimli Üye
Spor + yer fıstığı ezmesi + yulaf (100+ gr) + hurma + tam yağlı süt
Pirinç patlağı da iş görür.
Organik satınal a gir. Oradan yulaf ve fıstık ezmesi pirinç patlağı alırsın.
Fıstık ezmesi tozu iğrenç bir çikolatayla yapılmış.
Acı sosları harika.
Ayrıca sponsoru olduğu sporcuların kodlarıyla %10 indirim veriyorlar.

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
İlk önce hastaneye gidip kan değerlerine baktır. Doktora gidince hocam ben kilo almak istiyorum kan değerlerime ve triod baktırmak istiyorum diye söyle. Eğer ki bir sorun yoksa düzenli beslenme ve düzenli spor ile inşallah alırsın.

iceman6

Yeni Üye
Bazı insanlara su içse yarar bazıları ise dünyaları yer ama kilo almaz (Benim gibi). Bünye ile alakalı sanırım.

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Spor + yer fıstığı ezmesi + yulaf (100+ gr) + hurma + tam yağlı süt
Pirinç patlağı da iş görür.
Organik satınal a gir. Oradan yulaf ve fıstık ezmesi pirinç patlağı alırsın.
Fıstık ezmesi tozu iğrenç bir çikolatayla yapılmış.
Acı sosları harika.
Ayrıca sponsoru olduğu sporcuların kodlarıyla %10 indirim veriyorlar.
A101 pirinç patlağı olurmu

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
Spor düzenli yapmaya devam edeceğim . fıstık ezmesi yulafi her gün mu yemem lazım maddi açıdan sadece fıstık ezmesini nasıl yiyebilirim

zümrütAnka

Venüs Yolcusu
İlk önce hastaneye gidip kan değerlerine baktır. Doktora gidince hocam ben kilo almak istiyorum kan değerlerime ve triod baktırmak istiyorum diye söyle. Eğer ki bir sorun yoksa düzenli beslenme ve düzenli spor ile inşallah alırsın.
Mama vs onlar iyi kilo yapar doktor verirse

Monk_Doctor

Yeni Fapstronot
Evde antrenman yapıyorm lakin düzenli yapamadım ve kilo almak istiyorum en az 10 kilo daha 178 60 sindirim sistemi hızlı ve maddiyat sıfır öğrenciyim

2. Sorum telefon bagimligini yapmam gereken işler var lakin ben telefonu bırakamıyorum evde
Kardeşim merhaba, boyun ile kilonun uyumlu olduğunu düşünüyorum. Yine de kilo alma gibi bir niyetin varsa bu hedefini kas üzerine yoğunlaştır. Yağ aldığın zaman bunu dönüştürmen zaman alacaktır. Sağlıklı beslen kardeşim, abur cubur tarzı paket kıdalarından alacağın kilodan da hayır gelmez. İyi günler

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6