Aphelion
Venüs Yolcusu
Selam nf üyeleri. Herkeste olduğu gibi benimde ileriye yönelik planlarım var. Bu planlar için daha fazla vakit ayırmam gerekiyor. En basitinden yks'ye çalışmak için ve spor yapmak , bir hobi yapmak için vakte ihtiyacım var. Gün içinde tüm planlarımı yaptığımda akşama vaktim kalmıyor. Arkadaşlarım akşamleyin dışarı çıkıyorlar. Ben de çıktığımda bana da biraz iyi geliyor. Kütüphaneden konuştuğum bir kız var. Eğer atak yapıp vakit ayırırsam ilişki kurabileceğimi muhakkak biliyorum çünkü benden hoşlandığını çok belli ediyor. Fakat tüm bunları yaptığımda da hem gün içinde belirlediğim bir yahut iki derse çalışamıyorum bazen spora vakit kalmıyor. Kendime uyduğum takdirde de bu sefer hiç kimseyle konuşamıyorum. Akşam dışarı inemiyorum. Anlayacağınız sosyalleşemiyorum. Sizce planlar ve gelecek için sosyalleşmeyi bırakıp kendine ve planlarına vakit ayırmak mantıklı mı? Bu konuyu bu kız hayatıma girdi gireli düşünüyorum ve karar vermekte zorlanıyorum (karar veremediğimden dolayı kendimi duygusal olarak bağlamadım). Yazıyı okuyan kardeşim sen yerimde olsaydı ne yapardın? Cevabını bekliyorum.