Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kişisel Gelişim Için Ilişkilerden Uzaklaşmak Mantıklı Mı?

Aphelion

Venüs Yolcusu
Selam nf üyeleri. Herkeste olduğu gibi benimde ileriye yönelik planlarım var. Bu planlar için daha fazla vakit ayırmam gerekiyor. En basitinden yks'ye çalışmak için ve spor yapmak , bir hobi yapmak için vakte ihtiyacım var. Gün içinde tüm planlarımı yaptığımda akşama vaktim kalmıyor. Arkadaşlarım akşamleyin dışarı çıkıyorlar. Ben de çıktığımda bana da biraz iyi geliyor. Kütüphaneden konuştuğum bir kız var. Eğer atak yapıp vakit ayırırsam ilişki kurabileceğimi muhakkak biliyorum çünkü benden hoşlandığını çok belli ediyor. Fakat tüm bunları yaptığımda da hem gün içinde belirlediğim bir yahut iki derse çalışamıyorum bazen spora vakit kalmıyor. Kendime uyduğum takdirde de bu sefer hiç kimseyle konuşamıyorum. Akşam dışarı inemiyorum. Anlayacağınız sosyalleşemiyorum. Sizce planlar ve gelecek için sosyalleşmeyi bırakıp kendine ve planlarına vakit ayırmak mantıklı mı? Bu konuyu bu kız hayatıma girdi gireli düşünüyorum ve karar vermekte zorlanıyorum (karar veremediğimden dolayı kendimi duygusal olarak bağlamadım). Yazıyı okuyan kardeşim sen yerimde olsaydı ne yapardın? Cevabını bekliyorum.

Eff

Yoda
Dengeyi kuracaksın. Kimseyle iletişime geçmeden sadece kendime odaklanayım diye kendini kapatırsan psikolojik bunalıma girersin.
Kıza kafayı takıp gün içinde onu düşünmeyeceğini biliyorsan ve kız hoşuna gidiyorsa atak yapabilirsin.
İlişkiniz oldu diye 7 günün 7'sinde buluşmanıza gerek yok. Haftada 1-2 kere buluşursun takılırsın.

Diyorsan ki kız beni çok etkiler, gün içinde sürekli düşünürüm, odaklanamam veya ayrılırsak mentalimi kötü etkiler vs. hamle yapma.

Bu spor olayını da abartma. Haftada toplam 3 kere, 1 kere hafta sonu, 2 kere hafta içi olacak şekilde spor yapsan yeterlidir.
Planlarının %100 tutmasını beklemek aşırı mükemmelliyetçiliktir. %80 oranında tutabiliyorsan hedefine ulaşırsın.

Aphelion

Venüs Yolcusu
Planlarının %100 tutmasını beklemek aşırı mükemmelliyetçiliktir
Mükemmelliyetçi birisi değilim hepsinin tutmasını tabii ki beklemiyorum.

Diyorsan ki kız beni çok etkiler, gün içinde sürekli düşünürüm, odaklanamam veya ayrılırsak mentalimi kötü etkiler vs. hamle yapma.
Fakat bu böyle. Çok etkilemese de olası ayrılma durumunda kötü yönde etkilenebilirim. Bu yüzden bekledim ve beklettim. Sanırım salacağım.

sansibirazdümenci

Yeni Fapstronot
Selam nf üyeleri. Herkeste olduğu gibi benimde ileriye yönelik planlarım var. Bu planlar için daha fazla vakit ayırmam gerekiyor. En basitinden yks'ye çalışmak için ve spor yapmak , bir hobi yapmak için vakte ihtiyacım var. Gün içinde tüm planlarımı yaptığımda akşama vaktim kalmıyor. Arkadaşlarım akşamleyin dışarı çıkıyorlar. Ben de çıktığımda bana da biraz iyi geliyor. Kütüphaneden konuştuğum bir kız var. Eğer atak yapıp vakit ayırırsam ilişki kurabileceğimi muhakkak biliyorum çünkü benden hoşlandığını çok belli ediyor. Fakat tüm bunları yaptığımda da hem gün içinde belirlediğim bir yahut iki derse çalışamıyorum bazen spora vakit kalmıyor. Kendime uyduğum takdirde de bu sefer hiç kimseyle konuşamıyorum. Akşam dışarı inemiyorum. Anlayacağınız sosyalleşemiyorum. Sizce planlar ve gelecek için sosyalleşmeyi bırakıp kendine ve planlarına vakit ayırmak mantıklı mı? Bu konuyu bu kız hayatıma girdi gireli düşünüyorum ve karar vermekte zorlanıyorum (karar veremediğimden dolayı kendimi duygusal olarak bağlamadım). Yazıyı okuyan kardeşim sen yerimde olsaydı ne yapardın? Cevabını bekliyorum.
Seni seven kızı bulmuşsun bence kaçırma.Başka zaman çok ararsın.

Eff

Yoda
Mükemmelliyetçi birisi değilim hepsinin tutmasını tabii ki beklemiyorum.

Fakat bu böyle. Çok etkilemese de olası ayrılma durumunda kötü yönde etkilenebilirim. Bu yüzden bekledim ve beklettim. Sanırım salacağım.
Tamamdır (y) Kafanda netleştirdiğin sürece bir problem yok.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6