Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kod: Anka

SENSEY

Venüs Yolcusu
Selamlar, cesaretimi toplayıp sonunda bir günlük açmaya karar verdim.Kısaca kendimden bahsedeyim, ben 16. yaşında 11. sınıfta olan bir kardeşinizim ve bende bu forumdaki çoğu insan gibi pmo nun ve günümüz teknolojisinin zararlarını fazlasıyla görmüş biri olarak artık sürece başlamanın zamanının geldiğini düşünmekteyim
kısaca bir günde yapacağım şeyler şu şekilde olacak;
-Meditasyon her gün 5dk olacak şekilde ilerleyen zamanlarda +10 saniye ekleyeceğim
-ders çalışma
-spor
- kitap okuma
-her gün youtube dan 1 veya 2 tane kişisel gelişim videosu izlemek not tutarak
-günlük tutmak
Eğer bunları düzgün bir şekilde yaparsam hayatımın değişeceğinden eminim. Herkese sürecinde başarılar dilerim.

"SERBESTLİĞİ ARARSAN ARZULARININ KÖLESİ OLURSUN DİSİPLİNİ SEÇERSEN GERÇEK ÖZGÜRLÜĞÜ BULURSUN"

SENSEY

Venüs Yolcusu
Selamlar 1. Gün ilk gün diye rahat geçti güne puanım 10 üzerinde 8

SENSEY

Venüs Yolcusu
2. Günüde başarıyla sonlandırmış bulunmaktayım. Programıma yazdığım bütün şeyleri yaptım yani verimli bir gündü diyebilirim yakında, tuşlu telefona geçiş yapmayı düşünüyorum.Bu sayede sosyal medya bağımlılığım biraz daha azalmış olacak ve telefonu sadece amacı için kullanmış olacağım. güne puanım 10/8.
"BAŞARI BUGÜN YAPTIĞIN ÇALIŞMANIN SONUCUDUR ERTELEME İLE BAŞARI ARASINDA YER YOKTUR"

SENSEY

Venüs Yolcusu
Az önce relapse oldum ve çok pişmanım acayip pişmanım ve şuan bunun ne kadar zara verici bir şey olduğunu tekrar anlamış bulunmaktayım bu relapse bana bir ders oldu bu illetten ne kadar çabuk kurtlursam kâr artık ve yeni sürecime daha iyi bir adım atacağım yilmayacağım ve pes etmiyecegim bugün değilse yarın illa bu durumdan kurtulacağım bu durumda yapmam gereken tek şey ders çıkarmak

SENSEY

Venüs Yolcusu
Selamlar dostlarım bir zamanlar açtığım bu günlüğe tekrardan dönme kararı aldım.Bu sene 12. sınıf oldum fakat ailevi problemlerden kaynaklı şuana kadar pek iyi bir çalışma sergileyemedim fakat bu durumu tersine çevireceğim bu günlüğü neverfap ve sınav günlüğü olarak kullanacağım günlük hatalarımı pişmanlıklarımı ve kendime tavsiyeler yazıp ona göre ilerleyeceğim.Herkese sürecide başarılar dilerim

SENSEY

Venüs Yolcusu
1. Günü tamamladım bugüne puanım 10 üzerinden 3 sabah hasta bir şekilde kalktım ve günün ilerleyen zamanlarında da verimliliğimi çok etkiledi neyse önümüzdeki maçlara bakacağız

SENSEY

Venüs Yolcusu
Dünün raporunu yorgunluktan yazamadım o yüzden dün ile bugünün raporunu beraber yazacağım dün iyi sayılabilecek bir çalışma gerçekleştirdim fakat bugün 1 saati bile zar zor çıkardım fakat bunun telafisini yapacağım

SENSEY

Venüs Yolcusu
Bu gününüm ders çalışmak dan ziyade biraz daha kişisel gelişim ile geçti disiplini tam anlamıyla öğrenip ona uygun bir hayat sürme umudundayım ve disiplin ile ilgili araştırma yaparken şunu farkettim disiplini bize hiç öğretme ihtiyacı duymamışlar ve bunun sonucunda çoğu kişi disiplin için yapmak istemediğin şeyleri yapmak olduğunu söyleyip disiplini zorunluluk olarak algılıyorlar fakat disiplin bundan daha fazlası disiplin bana göre kendi içinde kurduğun bir mahkeme bundan da öte tutarlılık bu sınavı kazanır mıyım bilmiyorum fakat eğer disiplini kazanırsam sınavdan daha da fazlasını kazanacağıma eminim

SENSEY

Venüs Yolcusu
Selamlar dostlarım gününüm fena değildi fakat sınava daha iyi odaklanma adına sporu bırakmıştım fakat çok yanlış bir karar almışım bundan dolayı haftada 3 veya 4 gün olacak şekilde tekrardan eski düzenimde spora başlama kararı aldım bu süre boyuncada pes etmeden azimle ve oluşturmaya başladığım disiplin ile ilerleyeceğim

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6