cENtD
Ay Yolcusu
Mastürbasyonun artık hayatımda bir alışkanlık gibi yer alıyor, bırakmak istiyorum ve bir şeyler yapıyorum fakat olmuyor her zaman o mutlak sona geri dönüyorum. 2 3 günde bir kesinlikle yapmam lazımmış gibi beynim her seferinde uyarı gönderiyor ve yine başa dönüyorum.
Yks sürecindeyim ve bu şey benim sürecimin içinden geçiyor, hayallerim var üniversiteye iyi bir üniversiteye gitmek istiyorum ama yapamıyorum çalışamıyorum sanki son zamanlarda hayatımı ben değil de başka biri yönetiyor.
Konuşabileceğim beni anlayabilecek kimsem yok her yerde yalnızım arayan soran kimse yok, yardımcı olabilecek birileri varsa da nerede olduklarını bilmiyorum sanki içimde çok büyük bir potansiyel var çok ileri düzey bir potansiyel bunu hissedebiliyorum ve bu potansiyelimin yanına bile yaklaşamamak bana öyle bir koyuyor ki anlatılamaz.
Biliyorum beyler bundan kurtulmanın yollarını inanın neredeyse hepsini biliyorum ama yalnızlıktan mıdır farklı bir şeyden mi bilmiyorum ama ben yine o *oktan şeye geri dönüyorum.
Bulunduğum ev ortamı okul ortamı harbiden kimsenin istemeyeceği türden *oktan ortamlar.(ev ortamı çok kötü değil) Bu dönemden okuldaki herkesten ve bu saçmalıklardan nefret ediyorum ve beyler bunu ergenlik olarak düşünmeyin ciddi anlamda çok kötü bir noktadayım. Ve harbiden konuştuğum kimsenin olmaması herkesin birileriyle konuştuğu (en azından dışarıdan öyle gözüküyor) bu dönemde benim kimseyle konuşmamam doğru düzgün arkadaşımın olmaması bana koyuyor mesela en basitinden çoğu insanın bir yakın arkadaşı vardır ve onunla hayallerini paylaşmıştır değil mi ? Evet paylaşmıştır ama ben kimseye hayalimi anlatamadım çünkü anlatacak samimiyet yoktu.
Ders çalışmayı, kitap okumayı, antrenman yapmayı ciddi anlamda seviyorum ama tüm bu sıkıntılar beni bunlardan alıkoyuyor.(En çok pmo)Ve ben bunları yapamadığımdan dolayı mastürbasyona yöneliyorum eğer bunları yapabilseydim mastürbasyona zamanım kesinlikle kalmazdı ve zaten de o yola düşmezdim.
Şuan da 0. Gündeyim *ok gibi hissediyorum ve bu yazıyı yazıyorum.
Tek bir isteğim var iyice çalışıp istediğim üniversiteyi kazanıp bu ortamdan kurtulmak. Tecrübeli, bilgili abilerim siz daha iyi bilirsiniz benden yardım ederseniz belki de bu kardeşinizin hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olursunuz.