Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kovulanyarismacinin Neverfap Macerası

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
şuan 5.gündeyim efsane gidiyorum odaklanma tekrar geldi beyin sisi geri gitti

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
0.gün redpill ve ingilzce hafif çalıştım hiç yazılım çalışamadım kendimden utanmak istiyorum. Ama yapmayacağım daha mezun olacağız. 180lik bir Rahip modu daha atiyoruz hazirlanin ucusa geciyoruz.

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
Ah ulan pmo bu zamana kadar duygusallık yapıp senden kaçtım.Şimdi yaktım seni,SENINLE ölümüne savaşacağım pmo ve kazanacağım.

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
Bu iş burada bitmez alçak, namert neden hep nereden geldiğini bilmediğim yumruklar atıyorsun. Erkeksen çık karşıma seni bir alt edeyim. Neden bilinçaltıma saklanıp sanki sen benmişim gibi davranıyorsun. Hayır sen ben değilsin ben sen değilim. Sen benim düşmanım zıttımsın. Ben başkayım. Ben yazılım öğrenmek ingilizce öğrenmek hayatını güzelleştirmek,güzel günler görmek, çok çalışmak, plan yapmak, verimli zaman kullanmak, hayatı yaşamak istiyorum. Ama sen sadece beni daha derin bir karanlığa itiyorsun. Sana sesleniyorum Pmo canavarı bekle beni GELİYORUM.

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
2.gün beyler gümbür gümbür geliyoruz chaser effect i atlattık varmı benim gibi ilerleyen

kovulanyarismaci

Yeni Fapstronot
dibin dibindeyim bu çukurdan çıkıp mezun olduğumu göreceksiniz

IskenderBurak

Jüpiter Yolcusu
Kalk ayağa babayiğit, gün sayma artık sadece kendine ve yaşama odaklan. Çık o çukurdan ve bir daha dönmemek üzere kapat orayı. Ne yaparsan yap relapse olma. Takip edeceğim, devam et arkadayız.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6