Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kriz Sonrası 2. Dalga

notfapper

Venüs Yolcusu
Selamlar size bu sefer tamda yenilenme sürecimde takıldığım bir adımdan bahsedecek ve mümkünse tavsiyelerinizi isteyeceğim. öncelikle geçmiş zaman ve şuan ki durumumdan bahsetmek istiyorum. Önceden (yaklaşık 3-4 ay kadar) genelde gün aşırı en az günde bir fap yapardım ve döngüde kalırdım şuan ise yavaş yavaş bu döngüyü kırıyorum hatta farkettimki analizler sonucu hep aynı şekilde aynı günden hatta ve hatta neredeyse çok yakın saatlerde Relapse oluyorum ,mevzu şu 4. Günün başında genellikle öğlen saatlerinde bi kriz bastırır fakat ben bunu çok iyi yönetir kurtulurum, yaklaşık 2-3 saat sonra bir kriz daha basar anlayamadığım şekilde bunda çok tepkisiz kalır Relapse olurum işte durum böyle bu adımı atmak sanırım benim için önemli daha deneyimli kişilerin yada bu konuda bilgisi olanların tavsiyelerini bekliyorum

Son düzenleme:

Kaptan Tsubasa

Jüpiter Yolcusu
Çok sık krize girmek normal bir durum değil. Sürekli kriz bastırarak ilerleyemezsin. Bu yüzden easyway yönteminde irade yöntemi önerilmez. Ya sen krize girdiğini sanıyosun ya da kendine sürekli krize sebep olabilecek bir ortam oluşturuyosun. Bu boş ve yalnız kalmak olabilir, sosyal medyaya bakmak olabilir, izlediğin dizide gördüğün bir kadın olabilir.
Bu ortamlardan kurtulursan, senin kriz dediğin yoksunluk acısını çok daha az çekersin.

Ben de her gün pmo yaparken her gün bana kriz geldiğini düşünürdüm ve kendimi kandırıp pmo yapardım ama şimdi uzun süreçlerde kriz yaşamıyorum çünkü tetikleyicileri hayatımdan çıkardım ve gerçekten bir bağımlı olmak istemiyorum.

notfapper

Venüs Yolcusu
Çok sık krize girmek normal bir durum değil. Sürekli kriz bastırarak ilerleyemezsin. Bu yüzden easyway yönteminde irade yöntemi önerilmez. Ya sen krize girdiğini sanıyosun ya da kendine sürekli krize sebep olabilecek bir ortam oluşturuyosun. Bu boş ve yalnız kalmak olabilir, sosyal medyaya bakmak olabilir, izlediğin dizide gördüğün bir kadın olabilir.
Bu ortamlardan kurtulursan, senin kriz dediğin yoksunluk acısını çok daha az çekersin.

Ben de her gün pmo yaparken her gün bana kriz geldiğini düşünürdüm ve kendimi kandırıp pmo yapardım ama şimdi uzun süreçlerde kriz yaşamıyorum çünkü tetikleyicileri hayatımdan çıkardım ve gerçekten bir bağımlı olmak istemiyorum.
Aslında sadece şuan youtube kullanıyorum onda da algoritmayı çok iyi eğittim karşıma sadece spor-kişisel gelişim çıkıyor onun dışında normal hayatımda bir tetikleyici yok sanırım gerisi tecrübe ile gelecek doğru mu?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6