Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Mastürbasyon Ve Cinsel Ilişki Aynı Şey Değil!

nofapman

Yeni Fapstronot
Keşke penisimiz sadece kadınların vajinasına girdiğinde boşalacak ve orgazm olacak şekilde dizayn edilseydi. :)

SlaveToMaster

Full Saiyan
Keşke penisimiz sadece kadınların vajinasına girdiğinde boşalacak ve orgazm olacak şekilde dizayn edilseydi. :)
Ya da doğrudan herkes kadın erkek fark etmeksizin eşey organına sahip olmasaydı. Bence daha iyi olurdu her iki cinsiyet için de (evet aslında hiç insanlığın olmamasından bahsediyorum).

SlaveToMaster

Full Saiyan
Çok haklısın dostum
O kadar umutsuzum ki. Yani sanalda ya da gerçek hayatta olmam fark etmiyor. Tamam, şimdiye kadar hayatta kalmışım ama ben ne için yaşadım onu da bilmiyorum. Düşünce yapım değişti, daha olgun düşünüyorum ama kendimi hâlâ daha yetersiz buluyorum çoğu açıdan. Beni bu sitede birilerine destek vermek hayatta tutuyor. Bireysellik-Toplumsallık konusuna geliyor konu. Bireyselliği önemseyen ülkeler belki daha çok gelişiyor ama insanları birlik beraberlik kuramadığı için mutlu olamıyor. Öte yandan oluşumlara önem veren toplumlar da görece daha az gelişmiş olmasına rağmen daha mutlular. Belki de Batı'yı örnek almak yerine Doğu'yu örnek almalıydık bazı konularda, bilemiyorum. Her yerde bir erkek olduğum gerçeği gözüme çarpıyor. Ve değerli hale gelmek bir erkek olarak herkesin yapabildiği bir şey değil.

vayulaula

Full Power Mode Activated
Yapay zeka çok müthiş bir araç. Uzun sürede hazırlayabileceğin bir kişisel gelişim programını sana saniyeler içerisinde çok daha iyi bir şekliyle sunabiliyor.
Kesinlikle öyle, eğer iyi kullanırsan çok verimli bilgileri çok kısa sürede elde ediyorsun hocam. Yapay zekayı bolca kullanmak lazım, bilgi olarak. Günlük hayatta çok işe yarıyor.

SlaveToMaster

Full Saiyan
Kesinlikle öyle, eğer iyi kullanırsan çok verimli bilgileri çok kısa sürede elde ediyorsun hocam. Yapay zekayı bolca kullanmak lazım, bilgi olarak. Günlük hayatta çok işe yarıyor.
Bence yapay zekadan endişelenmemek lazım ileride yapabilecekleri konusunda. Ben bir ara ona bana derin sorular sormasını söylemiştim. Ne cevap verdiysem "Çok derin ve mantıklı tespitlerin var, bu gerçekten çok etkileyici" diye yanıt verip Doğu felsefesinden düşüncelerle desteklemişti dediklerimi. Okumak isteyen olursa buraya bırakıyorum:

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6