Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Meni Tutmanın Inanılmaz Faydalarına Bu Kanal Ile Tanık Olun

Priv@te_reflection

Merkür Yolcusu
Video önemli bilgiler içeriyor ama yapay zekayla seslendirilmesi iyi olmamış. Yine de bunları öğrenmek güzeldi. Teşekkürler!
kutsal ruh adlı kanalı izleyebilirsin bu konuda birçok videosu var diğer kanallara göre farklı ve ilginç bakış açılarını sağlıyor.

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
kutsal ruh adlı kanalı izleyebilirsin bu konuda birçok videosu var diğer kanallara göre farklı ve ilginç bakış açılarını sağlıyor.
Usta bu kanalı ben de izledim de, tüm videoları çok uzun ve 5. dakikadan sonra hep aynı cümleleri tekrarlıyor gibi hissettiriyor, princeastern'ın dediği gibi, AI video olduğu için çok ruhsuz, izlemeye devam edemiyorum. Meni tutmanın faydalarını anlatan başka bir kanal ya da video önerin varsa alırım. Sağ olasın.

hasanmertayd

Merkür Yolcusu

Video mastürbasyon ve boşalmanın zararlarından bahsediyor. Kanalda farklı araştırmaların videoları da var. Göz atın derim. İzleyebilirsiniz.
Bu sayfa çok büyük bir motivasyon kaynağı oldu bana özellikle oynatma listesi var 40 küsür videolu meni tutma video listesi şiddetle tavsiye ederim tekrar yapıyormuş gibi kısa vadede dinlediğinizde fakat ilerledikce çok daha farklı bilgiler sunuyor ve neden tekrar yapıp olayı nasıl farkli açılardan bakmamız gerektiğini öğretmek için bence

Priv@te_reflection

Merkür Yolcusu
n
Usta bu kanalı ben de izledim de, tüm videoları çok uzun ve 5. dakikadan sonra hep aynı cümleleri tekrarlıyor gibi hissettiriyor, princeastern'ın dediği gibi, AI video olduğu için çok ruhsuz, izlemeye devam edemiyorum. Meni tutmanın faydalarını anlatan başka bir kanal ya da video önerin varsa alırım. Sağ olasın.
diğer kaynaklar yabancı sorun orada

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
semen retention hakkında detaylı bi yazı yada pdf iyi olurdu

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
Hard mod Neverfap gibi düşünebiliriz. Tek farkı Neverfap bağımlılıktan kurtulmanın yolu iken semen retention spermi tutarak vücutta geri dönüştürmeyi amaçlamaktadır.
Ya ayrıntılarından bahsediyorum işte örneğin neverfapta bazı kavramlar var cheser flatline yeniyaşam coşku vs veya belli günler var 90 vs. Bu kavramları baya iyi biliyoruz. Hatta uygulamalı olarakta. Fakat semen retention hakkında sadece bu cümleyi biliyoruz sitede araştırdığımda hep bu cümle var sperm geri dönüşümü başka bilgi yok

UBERMAN

Son Alkimist
Ya ayrıntılarından bahsediyorum işte örneğin neverfapta bazı kavramlar var cheser flatline yeniyaşam coşku vs veya belli günler var 90 vs. Bu kavramları baya iyi biliyoruz. Hatta uygulamalı olarakta. Fakat semen retention hakkında sadece bu cümleyi biliyoruz sitede araştırdığımda hep bu cümle var sperm geri dönüşümü başka bilgi yok
Evet haklısınız, fakat bu biraz kişisel deneyimler ve kişiden kişiye değişim göstermektedir. Benim 4 yıl önceki 40 günlük sürecim ile bugün bozduğum 45 günlük sürecim arasında dağlar kadar fark vardı.

Bu yaş, yaşadığımız çevre ve kişisel deneyimlerimize bağlıdır.

Yani 5 yıldır deniyorum ama hâlâ benim bildiklerim de bu felsefenin okyanusunda bir damla gibidir...

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
vala hocam sasırdım olmamasına. Eğer varsa cevirtirelim chatgptden emaneten şimdilik link vs varsa. Birde tabi legalse.
onu çevirisini yapabilirsem olur elbette.Nervous vitality adlı kitap çevirisini internetten yaptırabilrisem iyi olur paylaşırım.Videoda anlatılan şeylerin alıntısı orada yer alıyor çünkü

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6