Priv@te_reflection
Merkür Yolcusu
Video mastürbasyon ve boşalmanın zararlarından bahsediyor. Kanalda farklı araştırmaların videoları da var. Göz atın derim. İzleyebilirsiniz.
kutsal ruh adlı kanalı izleyebilirsin bu konuda birçok videosu var diğer kanallara göre farklı ve ilginç bakış açılarını sağlıyor.Video önemli bilgiler içeriyor ama yapay zekayla seslendirilmesi iyi olmamış. Yine de bunları öğrenmek güzeldi. Teşekkürler!
Usta bu kanalı ben de izledim de, tüm videoları çok uzun ve 5. dakikadan sonra hep aynı cümleleri tekrarlıyor gibi hissettiriyor, princeastern'ın dediği gibi, AI video olduğu için çok ruhsuz, izlemeye devam edemiyorum. Meni tutmanın faydalarını anlatan başka bir kanal ya da video önerin varsa alırım. Sağ olasın.kutsal ruh adlı kanalı izleyebilirsin bu konuda birçok videosu var diğer kanallara göre farklı ve ilginç bakış açılarını sağlıyor.
Bu sayfa çok büyük bir motivasyon kaynağı oldu bana özellikle oynatma listesi var 40 küsür videolu meni tutma video listesi şiddetle tavsiye ederim tekrar yapıyormuş gibi kısa vadede dinlediğinizde fakat ilerledikce çok daha farklı bilgiler sunuyor ve neden tekrar yapıp olayı nasıl farkli açılardan bakmamız gerektiğini öğretmek için bence
Video mastürbasyon ve boşalmanın zararlarından bahsediyor. Kanalda farklı araştırmaların videoları da var. Göz atın derim. İzleyebilirsiniz.
diğer kaynaklar yabancı sorun oradaUsta bu kanalı ben de izledim de, tüm videoları çok uzun ve 5. dakikadan sonra hep aynı cümleleri tekrarlıyor gibi hissettiriyor, princeastern'ın dediği gibi, AI video olduğu için çok ruhsuz, izlemeye devam edemiyorum. Meni tutmanın faydalarını anlatan başka bir kanal ya da video önerin varsa alırım. Sağ olasın.
Hard mod Neverfap gibi düşünebiliriz. Tek farkı Neverfap bağımlılıktan kurtulmanın yolu iken semen retention spermi tutarak vücutta geri dönüştürmeyi amaçlamaktadır.semen retention hakkında detaylı bi yazı yada pdf iyi olurdu
Ya ayrıntılarından bahsediyorum işte örneğin neverfapta bazı kavramlar var cheser flatline yeniyaşam coşku vs veya belli günler var 90 vs. Bu kavramları baya iyi biliyoruz. Hatta uygulamalı olarakta. Fakat semen retention hakkında sadece bu cümleyi biliyoruz sitede araştırdığımda hep bu cümle var sperm geri dönüşümü başka bilgi yokHard mod Neverfap gibi düşünebiliriz. Tek farkı Neverfap bağımlılıktan kurtulmanın yolu iken semen retention spermi tutarak vücutta geri dönüştürmeyi amaçlamaktadır.
Evet haklısınız, fakat bu biraz kişisel deneyimler ve kişiden kişiye değişim göstermektedir. Benim 4 yıl önceki 40 günlük sürecim ile bugün bozduğum 45 günlük sürecim arasında dağlar kadar fark vardı.Ya ayrıntılarından bahsediyorum işte örneğin neverfapta bazı kavramlar var cheser flatline yeniyaşam coşku vs veya belli günler var 90 vs. Bu kavramları baya iyi biliyoruz. Hatta uygulamalı olarakta. Fakat semen retention hakkında sadece bu cümleyi biliyoruz sitede araştırdığımda hep bu cümle var sperm geri dönüşümü başka bilgi yok
onu çevirisini yapabilirsem olur elbette.Nervous vitality adlı kitap çevirisini internetten yaptırabilrisem iyi olur paylaşırım.Videoda anlatılan şeylerin alıntısı orada yer alıyor çünküsemen retention hakkında detaylı bi yazı yada pdf iyi olurdu
onu çevirisini yapabilirsem olur elbette.Nervous vitality adlı kitap çevirisini internetten yaptırabilrisem iyi olur paylaşırım.Videoda anlatılan şeylerin alıntısı orada yer alıyor çünkü
Çok Teşekkürler