Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Mezun Olmak İçin

HSNSBBH

Yeni Üye
Herkese merhaba ben HSNSBBH.Bu benim ilk yazım olacak,bu yazıyı mezun olduğumda hatıra olması için yazıyorum.
7.gündeyim lâkin günün benim için bir önemi kalmadı.Ben 16 yaşındayım ve ED sorunum var gibi.Penisim ölü gibi, var mı yok mu belli değil.14 yaşında başladım 1yıldır bırakmaya çalışıyorum.Arkadaşlar tavsiye verirse mutlu olurum.Gelişiminizde başarılar diliyorum,sağlıcakla kalın Nofap ailesi.

II. NoFapper

Yeni Fapstronot
Herkese merhaba ben HSNSBBH.Bu benim ilk yazım olacak,bu yazıyı mezun olduğumda hatıra olması için yazıyorum.
7.gündeyim lâkin günün benim için bir önemi kalmadı.Ben 16 yaşındayım ve ED sorunum var gibi.Penisim ölü gibi, var mı yok mu belli değil.14 yaşında başladım 1yıldır bırakmaya çalışıyorum.Arkadaşlar tavsiye verirse mutlu olurum.Gelişiminizde başarılar diliyorum,sağlıcakla kalın Nofap ailesi.
Sürecimde birden fazla uzun aralıklı relapseler olduğum için farkındayım artık bende 7.günümdeyim aynı durumdayım gram istek yok ve libidom ölü ama önceki süreçlerim de böyleydi yani dayan 👍🏻

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6