Arkadaşlar insan en büyük iyiliğide- kötülüğüde sadece kendisine yapıyor.Konuya gireyim son monk mode sürecimde artık herşeyin farkına varmış herşeyi bilen bozma ihtimalim 0 gibi görüyordum ama ne yazıkki yanılmışım ?. Öncesinde hiç başıma gelmeyen çalıştığım kafede(starbuks) bir kız numaramı istedi ve kızın cazibesine kapılarak, mod düşürürüm(pm moda inerim) falan dedim ve (buluşmadan öncede mast yaptım etkilendiğim için)1 hafta sonra iş saatleri içinde kızla evde buluştuk(iş yerime yalan söyledim işim var deyip izin aldım) ve sonra yattık sonrasında tekrar 2 gün sonra sexten sonra ki chesar evresinde bir kez daha mast yaptım şeker kullanmaya başladım ve tüm sorumluluklarımı bırakmış vaziyetteydim(kitap,spor vb) adeta zincirleme gibi oldu herşey. şuan kendimi çok kötü ve suçlu hissediyorum.. bide bundan sonra gerçekçi olacağım sadece PM,ŞEKER SİGARA ömür boyu kullanmayacağım monk modeda müzik tv telefon kullanımı vb. herşeyi kapatmıştım kendime gerçekçi olmadı ve patladı sanırım sizin düşünceleriniz nelerdir bu konuda?