Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Mutlu Bir Yıl Olması Dileğiyle Açılan Günlük

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
Selamün aleyküm yeni bir günlüğe başlıyorum .Taslak olarak yazmıştım günümü ama cidden sabahtan akşama kadar yazıyordum ama bunun pratik olmadığını düşündüm bu yüzden 3 günde 1 yaşadığım o 3 gün ile ilgili çıkardığım derseler ve tecrübe ettiklerim gibisinden az ve öz bir şekilde yazmaya karar verdim çünkü 100.güne ulaştığımda(inş) birisi günlüğü okumak istediğinde gereksiz detaylarda boğulmasın istedim.Plan şimdilik bu şekilde.Ve başlayayım...

1.GÜN​

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
dün yazacaktım ama çok yorgundum bügün daha fazl evde kaldım.Bir şey söylim mi relapse oldum cümlelerin devamını getirmek bile zorlanıyorum çünkü yorucu gerçekten.Benim relapse olmamın bağımlılığımın major nedeni bir şeylerde sinirden ve öfkeden kaçmak istemem.Kendimi gerçekten video oyunlarıyla güzel oyalıyordum boş vakitlerimde ama ailem benim oyun oynamamı sürekli eleştirdiği için ve ben oyunun başına oturduğum zaman sürekli rahatsız edildiğim için çok sinirlendim ve konuşmadım da.Benim de suçum var yok değil akşam vakti saat 9.40 gibiydi normal aoe 4 oynuyorum ve 20 dk da bitiyordu baze bu da 20 dk sürer çıkarım dedim ama oyun uzadı ve sürekli gelip bir şeyler söyleyip gidiyorlar.Ben de o sırada oyuna odaklıydım.Onları dinlemek istemiyordum ama onlar beni uyumam için kaldırmaya çalışıyorlardı yarım saatti aynı şeyi tekrarlıyorum sanırım.Sadete gelecek olursak da bazı karar anları var o karar anlarında doğru seçim yapmak gerekiyor ben kendimi tutamadım vey tutacak psikolojide değildim.Aklıma acaba gelip buraya yazsam mı dedim krizdeyim diye ama sonra dedim ki ne faydası olacak ki aslında yazsam belki dönen cevap veren olurdu.Sabırlı ve insanalara özellikle ailemle konuşrken daha sakin olamllıyım sanırım ve yazmak anlatmak gerçekten iyi geliyor bunu her gün yapmam lazım.Günlüğü de günü birlik önemki olduğunu düşündüğüm şeyleri yazacağım

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
Allaha şükür bügün bitti.Yatsı namazını oyunda olmama rağmen sırf sözümden dönememiş olmak için gittim ama geldiğimde maçım yarıda gittiği için 1 oyun daha oynıyayım dedim beklediğimden uzun sürdü.Bu yüzden forumda takılamadım yorum yapamadım ama olsun yarın eve gelince halledeceğim bu işi yatsı namaından sonra geç oluyor.Oyun oynamak gerçekten gözümü yoruyor en fazla 1 maç oynayaıp kalakacğım öbür türlü iyi olmuyor.Uyku vaktini geçirmemk için malesef yarım kaldı sağlık olsun.Yarın göürüşürüz inş

1.GÜN​

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6