Merhaba dostlar, bugün itibariyle bir meslek yüksekokulu derslerim başlayacak. Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümündeyim. Okulum sanayi bölgesinde bu birkaç avantaj getirmesiyle beraber dezavantajları da bulunuyor.
Avantajlar:
- Okul sanayii bölgesinde bulunduğu için staj imkanları fazla
- Bölüm, makinelerin zekası olan kontrol ve makinelerin eli ayağı olan otomasyonu kapsıyor. Bu da endüstri 4.0 alanında bir bölüm olduğunu gösteriyor.
Dezavantajlar:
- Okula ulaşım zor
- Teknikerlik olması, bu okulun suçu değil. Benim az ders çalışma sonucum.
- Okuldaki insanların çoğu öylesine gidip geliyor gibi bir gözlemde bulundum. Bu beni bağlamaz tabii
Artık yeni bir maceraya atıldım. Bu alanda uzmanlaşacağım Allah'ın izniyle. Bir de DGS sınavına hazırlanacağım. Biraz borç ödedikten sonra birkaç kitap alıp yola koyulacağım.
Bu süreç boyunca bazı bağımlılıklarla uğraşamam gerekiyor. Bunlar: PMO, Sigara ve şeker. Bu günlüğü açma sebebim hem dgs hem bölüm derslerim hem de İngilizce çalışmamı not almak ve bağımlılıklardan kurtulmak.
Kendinize iyi bakın.
Avantajlar:
- Okul sanayii bölgesinde bulunduğu için staj imkanları fazla
- Bölüm, makinelerin zekası olan kontrol ve makinelerin eli ayağı olan otomasyonu kapsıyor. Bu da endüstri 4.0 alanında bir bölüm olduğunu gösteriyor.
Dezavantajlar:
- Okula ulaşım zor
- Teknikerlik olması, bu okulun suçu değil. Benim az ders çalışma sonucum.
- Okuldaki insanların çoğu öylesine gidip geliyor gibi bir gözlemde bulundum. Bu beni bağlamaz tabii
Artık yeni bir maceraya atıldım. Bu alanda uzmanlaşacağım Allah'ın izniyle. Bir de DGS sınavına hazırlanacağım. Biraz borç ödedikten sonra birkaç kitap alıp yola koyulacağım.
Bu süreç boyunca bazı bağımlılıklarla uğraşamam gerekiyor. Bunlar: PMO, Sigara ve şeker. Bu günlüğü açma sebebim hem dgs hem bölüm derslerim hem de İngilizce çalışmamı not almak ve bağımlılıklardan kurtulmak.
Kendinize iyi bakın.