Silentmoon
Yeni Üye
Bugünlerde ne kadar az şükür ettiğimi fark ettim. Sevdiğim insanlar ,ailem ve arkadaşlarım herkes yanımda hayatta ama ben ise zaman zaman basit şeyleri dert edıyorum mesela
Bütün organlarım bütün vücudum sapa sağlam.Ellerim ayaklarımı kullanabiliyorum
Ya kullanmasaydım ya gözlerim görmeseydi
Sağlık problemı yaşayan ınsanlar,evsiz insanlar,yemek bulmakta zorlanan insanlar… o kadar cok sey varken dünyada benım sıcak bır evım sağlıklı bır vücudum varken hayata karsı olan bu memnuniyetsızlığe hakkım varmıydı ?
Hayatın benden istediği tek şey ırade dısıplındi bunlarda zaten benim içindi benim hayatımın ılerıye gıtmesı içindi.
Ve ne olursa olsun hangi bağımlılık olursa olsun iradenin gücü etkisi cok fazla bilıyorum.
Hemen kazanılcak bir şey degıl belki ama zamanla olucağını biliyorum.
Ve ben hayatın benden ıstedıgı tek seyı yanı iradeli olmayı seçiyorum.
Çünkü ben cok güçlüyüm hicbir bağımlılıgında benden güçlü olmasına bana zarar vermesıne izin vermıyecegım hayatımı sadece kendım için benim için yasayacağım
*"Ve aslında hayat dediğin,*
*yaşayabildiğin kadar güzeldir."*
_-Can Yücel_
Bütün organlarım bütün vücudum sapa sağlam.Ellerim ayaklarımı kullanabiliyorum
Ya kullanmasaydım ya gözlerim görmeseydi
Sağlık problemı yaşayan ınsanlar,evsiz insanlar,yemek bulmakta zorlanan insanlar… o kadar cok sey varken dünyada benım sıcak bır evım sağlıklı bır vücudum varken hayata karsı olan bu memnuniyetsızlığe hakkım varmıydı ?
Hayatın benden istediği tek şey ırade dısıplındi bunlarda zaten benim içindi benim hayatımın ılerıye gıtmesı içindi.
Ve ne olursa olsun hangi bağımlılık olursa olsun iradenin gücü etkisi cok fazla bilıyorum.
Hemen kazanılcak bir şey degıl belki ama zamanla olucağını biliyorum.
Ve ben hayatın benden ıstedıgı tek seyı yanı iradeli olmayı seçiyorum.
Çünkü ben cok güçlüyüm hicbir bağımlılıgında benden güçlü olmasına bana zarar vermesıne izin vermıyecegım hayatımı sadece kendım için benim için yasayacağım
*"Ve aslında hayat dediğin,*
*yaşayabildiğin kadar güzeldir."*
_-Can Yücel_
Son düzenleme: