Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neden İnterneti Sadece Eğitim İçin Kullanmalıyız?

SlaveToMaster

Full Saiyan
Duyanlarınız olmuştur. diye bir şey var. Yeni bir şey değil ama gün geçtikçe ne kadar doğru bir teori olduğunu tekrar tekrar gösteriyor. Önce dating uygulamalarında yapay zeka ürünü hesaplar olarak kendini gösterdi, sonra da sohbet ortamlarında türeyen fake hesaplar olarak devam etti. İnternetin büyük bir kısmı çöplükten ibaret zaten. Bunda hepimizin hemfikir olduğunu düşünüyorum. Peki buna rağmen bizi internette birileriyle iletişim kurmaya iten şey ne? Bana sorarsanız bunun sebebi insan doğasının sadomazoşist olması. Yani mala anlatır gibi anlatacak olursam: *oktan bir iletişimi yalnızlığa tercih ediyoruz (ben etmiyorum ama insanlığın geneli için konuşuyorum). Düşüncelerimizle baş başa kalma fikri bizi korkutuyor. Sorgulamamak için elimizden ne geliyorsa ardımıza koymuyoruz. Sosyal medya da bize o sahte birliktelik/sosyalleşme hissini yaşatıyor. Bu medyanın ne kadar sosyal olduğuna karar vermek siz okuyucuların insafına kalmış.

Hepimiz bir çaresizlik sarmalının içine hapsolmuş durumdayız. Eskiden birlikte takıldığımız arkadaş grupları da artık yok. Herkes tek başına takılıyor mecburen. Arkadaş grubu kurmak istesek etrafta bize örnek olacak insan kalmadı neredeyse. Bize lazım olan şey, maskulen bir arkadaş grubu ama erkekler de duygusal takılmaya başladı. Dolayısıyla o görev bize düşüyor. Yani kendi kendimize tek kişilik maskülen bir grup olmamız lazım.

• Kendi kendinize örnek olun. Her seferinde kendinize "Kendimle sevgili olmak ister miydim?" diye sorun. "Evet" cevabını verene kadar kendinizi geliştirmeye devam edin. (Yaptıkça buna bağımlı olacaksınız ve buna "Evet" demenizin imkansız olduğunu göreceksiniz çünkü bu sonu olmayan bir serüven.)
  • Eksikliklerinizi ve güçlü yanlarınızı tespit edin. Geliştirebileceğiniz eksiklikleri geliştirmeye uğraşın, kalanları atın gitsin (genetik kaynaklı olanlar vs.). Güçlü yanlarınıza da olağanca gücünüzle abanın.
  • "Bu kişinin ilgisini çekebilir miyim?" diye değil, "Bu kişi benim ilgimi çekiyor mu?" diye test edin. Nasıl yapacaksınız? Bencil olarak. Mutluluk konusunda sadece kendinizi düşünün. Kendinizi mutlu edemeden başkasını mutlu edemezsiniz. O kişiler sizin mutlu olduğunuzu gördüğünde size katılmak isterler. Kişisel bakımınıza çekidüzen vermekle başlayın bu işe.
  • Hafif gizemli olun. Bunun için yapay zekaya 1 yıllık bir program hazırlatmıştım. Örnek olması açısından paylaşıyorum.

JailBreak

Yeni Üye
Hafif gizemli olun. Bunun için yapay zekaya 1 yıllık bir program hazırlatmıştım. Örnek olması açısından paylaşıyorum. ChatGPT - Maskülenlik ve Gizem Programı
Plan gayet güzel ancak dış görünüş ve "az konuş çok düşün" kısmı bana uymuyor. Yani, elbette karşımdaki benden daha çok konuşur, kendimi de iyi bir dinleyici olarak görüyorum (karşı taraftaki kişiyle benim konuşma oranım 60/40) ama genel olarak bir sessizlik durumu benim karakterim değil. Şu an bir ilişkim var, öncesinde de bir sürü oldu ve hepsinde o bahsedilen genel sessizlik durumu yoktu.

Ben 17 yaşındayım ancak benden büyük insanlarda da gözlemledim bunu, elbette insanların ilişkilerinde bilmediğim şeyler var ancak ama bence bu sessizlik olayını uygulamak sizin canınızı sıkıyorsa yapmak zorunda değilsiniz. Her kadın başka şeyler isteyebilir, sizin kendinizde sevmediğiniz özellikleri bile sevebilir hatta.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6