Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neden Relapse Olduğumu Anlamaya Çalışıyorum

mekanik karakter

Yeni Fapstronot
Öncelikle bugunu anlatarak 10dk önceki relapse mi anlamaya çalışıyorum: Bugun halk eğitimin kursunda deneme vardı.Seviye belirleme vesaire.O denemeye girdim 165 dk sürüyor denemenin sonlarına doğru yapamadığım sorulara bakıyorum ama 10dk felan vardı aynı zamanda dershaneye gidiyorum etüt için dedim ki kendi kendime "öğle arası bitmeden dershaneye gideyim.Öğle arasını kaçırmamış olurum ...(kendimi ikna etmek için argüman sunma aşaması)" Normalde deneme bitmeden çıkamamm gerekitiğini biliyorum ama kendimi o an ikna etmeye çalıştım çıkmak için çünkü o an daha konforlu geldi Sizi bilmem ama bence bu normal bir durum değil böyle şeyleri (bugun 4.gün olacaktı) o kadar çok yaşıyorum ki sürekli kendimi konforlu olana ikna etme çabasındayım tamam bu normalde "pmo" tüketmeyen bir insanında yapabileceği bir şey ama bana sanki bu beynimdeki o değişimden dolayı aşırı fazla ve kuvvetlı oluyor hayır diyemiyor gibiyim.Neyse devam ediyorum sonra dershaneye gittim dershane bugun kapalıymış ben bilmiyordum gidince öğrendim ve o an o kadar sevindim ki çünkü eve gelince oyun oynayabilecektim.Neyse eve geldm kahvaltıdan kalan bir şeyler vardı onları yedim ama bir taraftan da acele ediyorum oyun oynayacam diye.Sonra yemek yedim abdest aldım laptobum başına geçtim ama oyuna girmedim çünkü aklımdan şu geçiyor "namaz kılayım da sonra oyun oynayayım eğer böyle yaparsam namaz oyunumu bölmez rahat rahat oynarım" kafamda bu dönerken bir taraftan youtube giriyorum.Namaz kılmak istiyorum ama çok gözüme geliyor normalde zaten hızlı kılıyorum.Sırf bu tembelliğim yüzünden youtube dolaştım durdum.Devamını yarın yazacağım.(Ayrıca şunu da ekleyeyim bunu ben dün yazmıştım bugun sadece yayınlıyorum)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6