Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap Süreci Sonrası Erken Boşalma (Soru)

aviator-

Yeni Üye
Herkese merhabalar, 27 yaşındayım yaklaşık 10 senedir aktif bir cinsel hayatım olmasına rağmen aynı süredir mastürbasyon bağımlılğı var diyebilirim. Bunun bağımlılık olduğunu yeni yeni algılıyorum ve kendi iradem dışı bi hareketi yapmak hoşuma gitmiyor. Cinsellik yaşadığım günün sonrası bile mastürbasyon yapıp günü sonlandırıyordum. Bunu sonlandırmak için yaklaşık 20+ gündür hem mastürbasyon hem de cinsel ilişkiyi bıraktığım bir arınma dönemine girdim. Fakat bu 20+ gün sonrası ilk cinsel ilişkimde aşırı derece de bi erken boşalma sorunuyla karşılaştım ki hayatım boyunca ilk defa oldu bu. Böyle bir durum normal midir? Yani mastürbasyonu bırakmaya çalışırken cinsel ilişkiye ara vermek hata mıydı? İyi akşamlar

Abcdx123

Yeni Fapstronot
Bence hata olmamış,erken boşalma da normal gibi duruyor depo çok dolu olduğundan herhalde böyle bir durum olmuş olabilir.Şuandan itibaren bir süre cinsel ilişkiye devam(mastürbasyonsuz) ettikten sonra hala erken boşalma varsa o zaman tekrar düşünebilirsin.

Eff

Yoda
Depolar dolu olduğu içindir. Erken boşalma demek için aynı partner ile sürekli tekrar etmesi gerekir. Bu kadar takılmayın. Düzenli cinsel hayatınız varsa mastürbayonu tamamen bırakın.

Deku

Merkür Yolcusu
Bence durum gayet normal. Süreçte yüksek sayılara ulaşmadığın için (90+ gün) vücudun alışık değil.

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Ben de aynı durumu yaşadım, düşünsene dostum 10 yıl boyunca farklı bir şekilde cinsellik yaşıyordun genelde ise kendi kendine. Şu an 20 gündür bu durumu yapmıyorsun tabi vücut da bir şaşırıyor bu yeni sürece alışması için ona biraz süre tanı. Tekrar doğru cinselliği öğrenmesi için onu rahat bırak. Bu mevzuları ben de yaşadım ama bir süre sonra normale dönecektir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6