Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'e Bakış Açımız Nasıl Olmalı?

"Neverfap'i bir amaç olarak değil araç olarak görmeliyiz." Bu cümleyi hemen hemen hepimiz duyduk okuduk.

Şimdi biraz özüne inelim. Sürece başlamadan önceye gidelim relapse olmuşuz yorgunuz , kararsız bir haldeyiz. Nasıl toparlayacağımızı düşünüyoruz. Sonra ani bir motivasyon ile sürece başlamak istiyorum diyoruz ve ikinci veya üçüncü günde tekrar relpase oluyoruz. Peki neden oluyoruz nedeni şu: Neverfap'i Amaç olarak görüyoruz.

Birde tam tersine bakalım. Neverfap'i araç olarak görelim:

Evet bir sürece başladım bu sürecimde sık sık foruma girip okumalar yapacağım , 1 ayda iki kitap bitirmeyi hedefliyorum , meditasyon sayımı artırmayı hedefliyorum , derslerime daha çok çalışacağım , spora başlayacağım , şekeri kısacağım gibi gibi örnekler verebiliriz.

Krizdeyken hep kendimize hatırlatmamız gerek: Neverfap yapıyorum çünkü daha iyi biri olacağım

Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6