Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Niçin Yaşıyoruz Bu Hayatı?

Sametak256

Jüpiter Yolcusu
Hayattaki amacımız ne? Niçin yaşıyoruz?Niçin sabahları kalkıyor,okula veya işe gidiyor,günlerimizi,aylarımızı,yıllarımızı harcıyoruz?Ne için uğraşıyoruz?
Bayağı sıkıntılı sorular değil mi? Özellikle gençliğinde insanın kendine sık sık sorduğu sorular bunlar.Yaş aldıkça sorular kısık sesle sorulmaya başlanır.
Yaşam koşuşturmacası içinde,iş,aile,çocuk derken insanın artık duymaktan bile korktuğu sorular haline gelir.Ama bana kalırsa her gün sormamız gereken sorular bunlar.Her an aklımızda tutmamız gereken en önemli soru:Niçin yaşıyoruz bu hayatı?

Strafe

Jüpiter Yolcusu
Her gün her saatte aklımda olan bir soru. Bazen sadece kendimi bunu düşünürken buluyorum. Sonra da aman neyse deyip düşünmeyi bırakıyorum. Hayatım sonuçta devam ediyor , kendimi geliştiriyorum, sürekli bir şeylerin peşinde koşuşturuyorum ama şurada belkide 50 yıl yaşayacağım veya yaşamayacağım. Bunun farkında olunca da hayat boş geliyor.

Sametak256

Jüpiter Yolcusu
Her gün her saatte aklımda olan bir soru. Bazen sadece kendimi bunu düşünürken buluyorum. Sonra da aman neyse deyip düşünmeyi bırakıyorum. Hayatım sonuçta devam ediyor , kendimi geliştiriyorum, sürekli bir şeylerin peşinde koşuşturuyorum ama şurada belkide 50 yıl yaşayacağım veya yaşamayacağım. Bunun farkında olunca da hayat boş geliyor.
Bu hayatı ne kadar süre yaşarsan yaşa,gerçekten hayatını yaşadığın süre ne kadar önemli olan bu.Herkes ölür,ama herkes gerçekten yaşamaz.
Hayatın anlamına dair bilgi edinmek ve hayatının anlamlı olabilmesi adına,bu hayatı niçin yaşarsan gerçekten yaşamış olursun,en azından bu konuda sorularına cevap bulmak noktasında sana kolaylık sağlayacağını düşündüğüm bir kitap ve aynı kitabın içeriğiyle alakalı youtube video linkleri attım.

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6