Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nihai Süreç Günlüğüm

notfapper

Yeni Fapstronot
merhaba ben notfapper şuan 8. sınfım bu bağımlılık yüzünden lgs ye bile hazırlanamıyorum bu yüzden artık böyle bir günlük yazacağım daha öncedende kendim defterden günük tuttum ama olmadı bu yüzden belki insanlar görür diye yapmam düşüncesiyle başladım şuan biraz bağımlılığımdan bahsetmek istiyorum ben pmo ile 11 yaşımda tanıştım arkadaşlar şuan 14 yaşındayım yıllar boş boş çürüyüp gitmeye başladı nofaple ise 12 yaşında tanıştım kaç kere makaleleri okumuşumdur ama nedense kriz anlarını kontrol edemiyorum şuan başlayacağım günlüğümü görenler desteğini belirtirse en azından arkamda birileri olduğunu bilirim yazı için kusura bakmayın çok becerikli değilim şuan ama yazdıkça olacak inşallah bugün 0. gün

notfapper

Yeni Fapstronot
0. gün etkiler :kafamı toplayıp bir kitap bile okuyamıyorum lgs ye ise sanırsam 18 gün kaldı aslında derslerim kötü değil ama matematiğe yükleneceğim müsait zamanda gelişmeleri yayınlayacağım umarım

Son düzenleme:

Kaptan Tsubasa

Venüs Yolcusu
8.sınıfta bu farkındalıkta olman harika bişey ama tabiki farkında olmak yetmiyor. Geçmiş kriz anlarındaki düşüncelerini ve hatta bu sürecinde kriz geldiği zaman bizimle paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. Benim bağımlılığım 8.sınıfta başlamıştı şuan o kaybolan yıllar için neler vermem lütfen bu döngüye devam ettiğinde gelecekte çok pişman olacağını bil. Forumda yazılanları okuyup geçme mutlaka uygula. Sürece başlarken kendinden ne beklediğini, pmonun sana zararlarını, bırakırsan göreceğin faydaları ve bu bağımlılık hakkında tüm düşüncelerini müsait zamanında bir kağıda yaz ve sesli şekilde oku. Sonra istersen 10 parçaya bölüp çöpe atabilirsin kimse görmez zaten. Sürecin daim olsun. Umarım bugün yeni hayatının başlangıcının ilk günü olur.

recko_23

Ay Yolcusu
Daha çok uzun bi bağımlılığında yok,forumdaki çoğunluğa göre erkenden farkedebilmişsin bu sana Allah tarafından gönderilen bi nimet.Çok fazla kendini kötü hissettirme daha çok başındasın şuanda kurtulursan sanki yapmamış kadar temiz çıkarsın.Allah kolaylık versin kardeşim

notfapper

Yeni Fapstronot
gün : 1
bugün yaptıklarım :
deneme
kitap okuma
ve hafif bir spor
kalan günün hedefleri
300 soru çözmek
yarına çıkmak
yarın yazmaya devam

notfapper

Yeni Fapstronot
Şuan gün 3
Tam gaz devam çalışmalara
Denemelerimde bir istatistik hareketliliği vat chatgptye sordum iyi dedi bu senin istikrarının göstergesi bende bozmadan devam ediyorum bugün hedef 300 soru inklap 1 deneme 100 soru matematik zaman buldukça yazacağım inşallah

notfapper

Yeni Fapstronot
maalesef dün bozdum lgs son 14 gün netlerim düzelmeye başladı
yaptığım relapse analizi :1 evde tek kalınca bozuyorum
2 sosyal medyaya girince bozuyorum zaten bir tek yt var artık belli başlı kişisel gelişim kanalları dışında izlemeyeceğim
2 tamam 1 için önerisi olan varsa verebilirmi dışarı çıkamıyorum evde tekken
bugün 1. gün enerjiğim işler ciddileşmeye başladı
artık daha öncedende bozulan 60 70 sürecin hıncını çıkarabilirim kendimi hazır hissediyorum

notfapper

Yeni Fapstronot
bugün çok iyiyim az önce küçük bir kriz geçirdim ama çok şükür hızlı atlattım yarın yazacağım inşaallah

notfapper

Yeni Fapstronot
forumu okurken bozdum şuan deliriyorum 3 5 hafta yokum dijital detoksa gircem

notfapper

Yeni Fapstronot
şuan şekeri bayağı sıfırladım 5 gün felan oldu tek şeker meyve falan bulursam
birde sosyla medyanın şu kaydırma (reels) olayını bırakacağım onda ilk gün
nofapte gün 2

shape1
shape2
shape3
shape4