Nofapci Vezir
Jüpiter Yolcusu
Merhabalar, size nofap için şu anda yaptığım farklı bir taktikten bahsedeceğim; bugüne kadarki en uzun olan 98 günlük sürecime budan tam bir sene önce 1 Eylül 2021'de başlamıştım. Taktik şöyle; son birkaç günden başlamak üzere 1 Eylül 2022'ye kadar pmo bataklığının dibine saplanıp ondan öyle bir tiksineceğim ki uzunca bir süre bu illete bulaşmayacağım. Bunu neden yapacaksın diyenler olacaktır, daha önce 24, 18,15 gibi çeşitli sayılarda süreçlerim oldu bunların hepsinin ortak özelliği; aklımın bir köşesinde pmo'nun her zaman bulunup patlamaya hazır bir bomba gibi gezmemdi. Böyle süreçleri olanlar farkettilerse bu, insan iradesini inanılmaz bir şekilde zorluyor. Bir müddet sonra da hâliyle irade boşalması gerçekleşiyor. Ama benim size dediğim yolda pmo'dan tiksineceksiniz, 98 günlük sürecimin öncesini düşündüğümde kendimi bu iğrençliklere çok fazla kaptırmıştım, öyle ki buraya yazamayacağım pis işlere bulaşmış ve bu lanet şeyden iğrenir hâle gelmiştim. Ondan sonra ise uzunca bir zaman pmo yapmak aklımın ucundan bile geçmedi, bu işi yapanlara üzülüyordum. Denemek isterseniz siz de kendinize bugünden 3-5 gün sonra olmak şartıyla bir gün belirleyip o günden itibaren pmo dan nefret ederek sürecinize sağlam bir adımla başlayabilirsiniz.