Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nofap Ve Pmoyu Aynı Anda Bırakıyorum

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Üst Düzey Moderatör
Çevirmen Üye
Hocam yolun açık olsun ama lütfen felsefenizi "eğer bu forumdan alıcanızı aldıysanız bu forumdan ayrılıp hayatınıza bakın belki de işe yarar yol budur" . şeklinden çıkarın. Herkes böyle düşünse ne olurdu? Bu forumda nasıl daha kaliteli gönderiler olacak? Diyelim siz kendinizi geliştirdiniz, ileriye yöneldiniz fakat foruma bir şey katmadığınız için bunu kimse bilmiyor. Bu bir kısır döngü olacak. Burada her daim başarısızlık göreceğiz oysa durum öyle değil. Tek taraflı bir bakış açısını doğru bulmuyorum ama yapanları da eleştirmiyorum. Hepimiz bir noktada diğerlerini etkiliyoruz ama sizinde kendi hayatınız olduğunuzdan tabii ki de karışmak bana düşmez. Nasıl başarılı olacağınızı düşünüyorsanız, deneyin. Fakat lütfen neler yaptığınızı anlatın.

NEVERFAP asla PMO üçlüsünden kurtulmak olarak lanse edilmemeli. Ben bunu daha çok farkındalığa ulaşmak olarak görüyorum. Bu farkındalık sizi spora , şekerden uzaklaşmaya , erken kalkmaya bir şeyler yapmaya itecek. İşte bence felsefe budur, o yüzden buranın kafadaki algısını kırmamız gerekiyor. PMO'dan kurtulmak istiyoruz, bizden çaldıklarını ama bunu yaparken ilerlemek ve fark etmek istiyoruz. Sadece bunu değil bir çok şeyi.

Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6