kylewalker
Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar. Arkadaşlar ben panik bozukluk ve panik atak geçiriyorum bazı dönemlerde. İlk panik atağımı ot içtikten sonra geçirmiştim. Daha sonra ilerleyen süreçlerde de bu atağı geçirmeye başladım. Bazen 2/3 ayda bir atak geçiriyorum bazen de haftada bir geçiriyordum ama ot içerken %90 panik atak geçiriyordum. Bu hastalık oradan sonra başladı ben de. Kendimi bildim bileli çok küçük yaştan beri mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon alışkanlığım çok küçük yaştan beri geliyor yani bayağı küçük 11/12 diyebilirim. Şu anda 28 yaşındayım Allah’a döndüm tövbe ettim, namazımı kılıyorum çok şükür ve bu sapkın davranışlarımı düzeltmeye çalışıyorum. Çok denedim ve başarısız oldum ama bu sefer başarılı olacağımı hissediyorum. Şu anda kaçıncı gündeyim bilmiyorum 5/6 gün falan oldu ama içimde bir korku ve panik duygusu var. Bir türlü yenemiyorum korkuyorum anlamsız bir şekilde. Tüm bunlar geçecek mi? Yatağa yattığımda uyuyamıyorum çok zorlanıyorum uyumakta ama bir uyuşturucu gibi bakıyorum bu duruma ve o alışkanlığıma tekrar dönmemek için direniyorum. Bunlar geçecek mi? Yani bir yerden sonra bunlar beni rahatsız etme boyutundan çıkacak mı? İçimdeki anlamsız korkular, panik duygusu geçecek mi? Her duyguyu çok yoğun yaşıyorum bir şeye çok fazla bağlanıyorum bunların hepsi bağımlılığım ile mi alakalı? Bir de omega-3 takviyesi aldım bana ne gibi faydası olur bunun stresi azaltır mı?