Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Partner Bulamama Sorunu

UBERMAN

Son Alkimist
Merhabalar, şu an 21. gündeyim. Aklıma takılan bir problem var. Ben mastürbasyondan başka bir cinsellik yaşamadım. Kızlarla bırak konuşmayı göz göze bile gelemiyorum.

Bu konuyu kızlarla arası iyi olanlara sorunca bana verdikleri cevap "kıza ne verebiliyorsun?" oluyor. Bunu düşününce gerçekten de verebilecek bir şeyim yok. Zengin, konuşkan, cesur birisi değilim. Belki önceden param vardı ama salaklığım yüzünden parayı kaybettim.

Sanırım bu iş böyle devam edecek. Bir cinsellik yaşamayacağım. Belki de doğrusu budur.

Semen Retention yapmaya devam edeceğim. Bu konuyu açma sebebim belki bana verebileceğiniz bir tavsiye vardır.

oldschool

Merkür Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
"kıza ne verebiliyorsun?" sorusu zaten başta ofsayt bir soru. Bu sorudan ziyade ben şunu sorarım 'kendini dışarıdan gör, mesela senini gibi bir dostun arkadaşın olsun ister miydin?' veya daha da önemlisi ver bir ileri seviye, kendin eğer kendi çocuğun olsaydın babanla(yani şu anki sen ile) gurur duyar mıydın ? Bu sorulara cevabın okeyse, kadınlar tarafından fark edilmemen imkansız.

Deku

Merkür Yolcusu
Kızlarla bırak konuşmayı göz göze bile gelemiyorum.

Bu konuyu kızlarla arası iyi olanlara sorunca bana verdikleri cevap "kıza ne verebiliyorsun?" oluyor.
Birkaç kötü tecrübenin üzerine olumsuz düşünmeye başlamışsın ama bence gerek yok. Hiçbir insan mükemmel değil herkesin eksiği kusuru olabilir. Belki de karaktersiz insanlara denk geldin sorun sende değil de onlarda da olabilir.

Yine de önemi yok abicim böyle bir umutsuzluğa kapılırsan hayatın zindan olur. Kendini aşağı çekiyorsun ve olumsuz yönlerine odaklanıyorsun. Kendini olduğun gibi kabullen ve analiz et ama aşağılama. Örneğin zayıf yönler: konuşkan ve cesur olmamak. Nasıl konuşkan ve cesur olabilirsin buna yoğunlaş çözüm odaklı ol.

Yaşadığın yerde kurslara gidebilirsin. Belediyenin etkinliklerine bak, severek yapacağın bir aktiviten olsun ve bu aktivitende kendini geliştir (örnek olarak: müzik aleti, dans, dövüş sporları, kayak, paten...) emin ol sana çok kapılar açılacak hem arkadaşlık hem kız meselelerinde. Kadınların erkeklerden en çok etkilendiği anlar erkeği o işi yaparken izlemek. Senin de iyi yaptığın şeyler olmalı

Son olarak sürecinde başarılar diliyorum. Moralini bozma buraya bir başarı hikayesi bırak!

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
Merhabalar, şu an 21. gündeyim. Aklıma takılan bir problem var. Ben mastürbasyondan başka bir cinsellik yaşamadım. Kızlarla bırak konuşmayı göz göze bile gelemiyorum.

Bu konuyu kızlarla arası iyi olanlara sorunca bana verdikleri cevap "kıza ne verebiliyorsun?" oluyor. Bunu düşününce gerçekten de verebilecek bir şeyim yok. Zengin, konuşkan, cesur birisi değilim. Belki önceden param vardı ama salaklığım yüzünden parayı kaybettim.

Sanırım bu iş böyle devam edecek. Bir cinsellik yaşamayacağım. Belki de doğrusu budur.

Semen Retention yapmaya devam edeceğim. Bu konuyu açma sebebim belki bana verebileceğiniz bir tavsiye vardır.
Valla gece olduğu için kafam durdu, yazabilecek bir cevabım şimdilik yok, Schopenhauer reis de Monk Mode'u tavsiye ediyor ayrıca şu kısa videoya da bakabilirsin:

Strafe

Neptün Yolcusu
Kızların çoğu paraya ya da tipe bakar diye düşünülüyor aslında bu tam doğru değil. Zengin olmanız veya yakışıklı olmanız bir artı ama özgüveniniz yoksa kızın gözünde 0’a yakın oluyorsunuz. Hangi kız özgüvensiz birisiyle takılmak ister ? Soru bu kendin de yazmışsın göz göze bile gelemiyorum diye. İlk bunu çöz ondan sonra gerisi gelir. Kıza açılma, en azından şansını deneme aşamasına gelmeden kız arkadaş bekliyorsunuz. O iş öyle olmuyor bu dönemde sen gidip konuşmazsan seninle hiçbir kız konuşmaz.

Nofap yapmaya devam et. Özgüven inşa etmen lazım. Bunun için derhal harekete geç. Spor yap, konfor alanından çık. Sosyal çevreni geliştir. Okuldaki, işteki insanlara günlük hal hatır sor. Zamanla özgüven meselesini aşacaksın.

Son düzenleme:

Ragnar lodbrok

Merkür Yolcusu
"kıza ne verebiliyorsun?" sorusu zaten başta ofsayt bir soru. Bu sorudan ziyade ben şunu sorarım 'kendini dışarıdan gör, mesela senini gibi bir dostun arkadaşın olsun ister miydin?' veya daha da önemlisi ver bir ileri seviye, kendin eğer kendi çocuğun olsaydın babanla(yani şu anki sen ile) gurur duyar mıydın ? Bu sorulara cevabın okeyse, kadınlar tarafından fark edilmemen imkansız.
Bende şu şekilde değiştirebilir miyim soruyu "birisi senin yakınında olmayı senle arkadaş olmayı neden tercih etmeli ? "

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Kızların çoğu paraya ya da tipe bakar diye düşünülüyor aslında bu tam doğru değil. Zengin olmanız veya yakışıklı olmanız bir artı ama özgüveniniz yoksa kızın gözünde 0’a yakın oluyorsunuz. Hangi kız özgüvensiz birisiyle takılmak ister ? Soru bu kendin de yazmışsın göz göze bile gelemiyorum diye. İlk bunu çöz ondan sonra gerisi gelir. Kıza açılma, en azından şansını deneme aşamasına gelmeden kız arkadaş bekliyorsunuz. O iş öyle olmuyor bu dönemde sen gidip konuşmazsan seninle hiçbir kız konuşmaz.

Nofap yapmaya devam et. Özgüven inşa etmen lazım. Bunun için derhal harekete geç. Spor yap, konfor alanından çık. Sosyal çevreni geliştir. Okuldaki, işteki insanlara günlük hal hatır sor. Zamanla özgüven meselesini aşacaksın.
Çok doğru. Çok çok yakışıklı veya çok popüler biri değilseniz kimse kolay kolay gelip size çıkma teklifinde bulunmaz. Bu biraz karşı cinsin doğasına aykırı bir durumdur, ilk adımı erkeklerden beklerler. Ben çevremde birçok kişiye göre yakışıklı sayılabilecek bir tipe sahibim. Geçmiş yıllarda kızlar tarafından fotoğrafımın çekildiği, laflar atıldığı vs. birçok hadise de oldu ama bazen de sizin beğendiğiniz kızlar sizi beğenmeyebiliyor. Aradıkları sizin yakışıklılığınızdan çok maddi durumunuz, mesleğiniz vs. birçok farklı şey olabiliyor. Biraz da birçok insan kendi fiziksel güzelliğinin bir tık üstünde birileriyle birlikte olmayı tercih ediyor veya olmak istiyor herhalde sanki böyle bir şey de var.

Bunun dışında yorum yapan arkadaşlarımız, akla yakın gelen, söylenebilecek her şeyi söylemişler hemen hemen bence. Bunlara katılmakla birlikte; Deku'nun kurs önerisini sosyalleşmek ve kendini geliştirmek isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. Sınav seneniz değilse: sadece okula gidip gelmeyin, çalışıyorsanız: sadece işe gidip gelmeyin. Tetikleyici falan hikaye bence birçoğumuzun çok fazla boş vakti ve çok az hedefi var(hiç hedefi olmayanlar da vardır muhakkak) böyle olunca da yıllar PMO ile akıp gidiyor ve geriye kalan sadece kocaman bir pişmanlık hissi oluyor.

UBERMAN

Son Alkimist
Öneriler için teşekkür ederim. Fakat biraz düşününce kızlarla birlikte olmak benim yaptığım felsefeye - yani semen retention - ters düşüyor.

Kızlarla konuştuğum zaman testosteron tavan olsa bile iffetimi korumuş olmak beni diğer insanlara karşı manevi olarak daha üstün yapacağından hiç şüphem yok.

Kısaca libidoyu karşı cins için değil. Sağlıklı bir yönlendirme ile spora, zenginliğe ve saygıdeğer birisi olmak için kullanacağım.

Anekdot: Başarılı olan her erkek bir kadının etkisiyle motive olmuşlar. Bunu kabul ediyorum ama şu anda böyle bir kızla tanışmadım. Belki ileride...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6