alexdesouza
Yeni Üye
Merhabalar, 19 yaşındayım. Lisede hazırlık okuduğum için ilk mezun senemdeyim, akademik açıdan bir hedefim var. Lisenin başından beri mastürbasyonu yetişkin içerikler dahilinde yapıyorum ama şöyle bir takıntım var: İçerikleri sadece 90-60-90 hatta 100-60-100 vücuda sahip kişilere filtreliyorum. Yani zayıf birini gördüğüm an videoyu kapatıyordum bu 4-5 senedir hep böyleydi. Ayrıyeten son 1 seneye kadar da kuru fap yapıyordum tahriş ve hassasiyet durumu ne yönde etkilendi hiçbir fikrim yok açıkçası. Diğerlerinden farklı olarak söyleyebileceğim tek şey, söylemiş olduğum filtreleme tercihi ve fap süresini kendimi sıkma yoluyla 1 saate kadar çıkarmamdır.
İlk yakınlaşmamda ED sorunu yaşadım, heyecandan zannettim ama yok defalarca yakınlaştık durumdan bahsettim zaten.
14 günlük nofap sürecindeyim tabiri caizse nasıl bir format atmalıyım?
Foruma yeni katıldım kavramlara tam hakim değilim ama bir yandan da okumaktayım. Teşekkür ederim şimdiden.
İlk yakınlaşmamda ED sorunu yaşadım, heyecandan zannettim ama yok defalarca yakınlaştık durumdan bahsettim zaten.
14 günlük nofap sürecindeyim tabiri caizse nasıl bir format atmalıyım?
Foruma yeni katıldım kavramlara tam hakim değilim ama bir yandan da okumaktayım. Teşekkür ederim şimdiden.