Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pilotluğa Doğru Adım Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Normalde fazla paylaşmayı seven bir insan değilimdir, gizli saklı üstünü örterek anlatırım yaptıklarımı, ama bu günlük öyle olmayacak.

Merhabalar, başlıktan da gördüğünüz gibi hiç uzatmadan yapılacaklar belli, hangi yayından çözdüm hangi konuyu çözdüm kaç doğru kaç yanlış yaptım vesaire gibi tüm detayları tek tek paylaşıcam çok detaylı olacak. Kitapları aldım ben hazırım her şey hazır zaten temelim kötü değil ortalama 60 net geliyor TYT'den bunu 120'ye çekip AYT'yi fulleyeceğim.

Şimdiden mezuna bıraktım, 2026 için çalışmaya başlıyorum.

Eğer burada hastalık gibi özel nedenler dışında rapor vermeyi kesersem hepinizin önünde şerefim üzerine söz veriyorum Moderatörlüğü bırakıp hesabımıda sileceğim. Benim kontrolörüm siz olacaksınız.

Şimdilik önümüzdeki 2 ay içerisinde Tyt mat ve fiziği komple bitirmek için başlayacağım, geometri de beraber gidecek bu üçlüden de direkt 40'a 40. Soru bankaları elbet bitmez konuları hazmede hazmede bitireyim benim için yeterli.

Bu günlük yeter bu kadar yarından itibaren her bir günü detaylıca paylaşacağım.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Mert hoca 70 günlük tyt mat kamp
Gün 1-2 bitti ✅

3d tyt mat sb
- Temel kavramlar 1.test
-Tek çift tüm testler
40 soru yanlışım yok 4-5 tane yapamadığım var üzerine uğraşınca anladım

Altuğ güneş fizik 60 günlük kamp
-Maddenin ortak özellikleri 3.gün bitti ✅
-Fizikten kitaptan okumadan not almadan pek anlamıyorum, fen derslerinde sorudan çok okuyup formülleri tekrar etmem gerekiyor aklımda kalmıyor başka türlü.

Muba yayınları biyoloji el kitabından canlıların ortak özellikleri konusunu okudum

Çokta zor gün değildi daha erken biterdi de iftar için dışarı çıktık.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Gün 3-4 bitti ✅
-Ardışık sayıların problemlerimde denklemi kurmakta çok zorlanıyorum konuya çok hakim olmama rağmen
Genel olarak var zaten Tr netlerim 30-35 bandında olsa da özellikle matematikte okuduğumu direkt anlayamıyorum, kitap okumaya başlicam günde 10 sayfa full odak şekilde.
-Ardışıkları yarın ufak bir tekrar eder sorularını tekrar kendim çözerim

3d tyt mat sb
-temel kavramlar 1 çözdüm 2 boşum var
-ardışık test 1 test 2, 24 soru var 5 tane boşum vardı

-Altuğ güneş tyt fizik 60 günlük kamp
-maddenin ortak özellikleri 4.gün ✅
Bu konulara zaten hakimim sadece dinliyorum tekrar babında, fizikten altuğ hocanın kitaplarını alıp soru çözüm videosundaki her testi yalayıp yutucam formülleri de ezberlerim.

Muba yayınları biyoloji el kitabı canlıların temel bileşenleri konusunuda okudum

Matematikten asla tek gunde 2 günlük yapmicam bundan sonra odaklanamıyorum çok dikkat kayıyor. Çalışmalarımda 1.30 saat ders 15 dakika mola şeklinde gidicem yarıda kalsada, uzun sürede aşırı odak kaybı oluyor. Gün normal gündü sıradan işte, hadi iyi geceler.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Gün 5 bitti ✅
-Asallar ve faktöriyellere zaten çok hakimdim bu saatten sonra çok zor soru gelmezse dikkat harici soru kaçıracağımı zannetmiyorum.

Bugün mat test çözemedim 1-2 saat uyanır kalkarım dedim 5 saat uyumuşum iftara kadar, anca bitti şimdi
-Yarın okulda çözerim veya fazla test çözücem evde

-Altuğ güneş tyt fizik 60 günlük kamp
maddenin ortak özellikleri 5.gün ✅
çok sevdiğim ve hakim olduğum bir konu adezyon,kohezyon falan

Muba yayınları biyoloji el kitabı dün okuyacagımı dusunerekten okudum yazdım fakat cok gec olmustu yarısını okumustum bugunde yarısını okuyacagım sadece

-Çok geç başladım bugün derse ama gene yapmam gerekenleri yaptım. Ardışıkları hala tekrar etmedim aslında çokta gerekli değil yani periyodik problemler tarzı daha çok soruları. Ana konu başlıklarına hakimim ama çok problem denklem kurmamı zorlaştırıyor. Programımda çarşamba veya perşembe çok boş o gün güzel tekrar yaparım.

-Türkçe denemesi okulda çözecektim bugün okula gidemediğimden çözemedim, haftasonu ikişer tane deneme atarım, cuma günü de okul çözecek 3 tane olur. Bilgi sarmalın denemesini çözüyorum netlerimi paylaşırım.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Mert hoca 70 günlük tyt kamp
Gün 6 bitti ✅
-Test çözdü bugün sadece bende full test çözdüm

3d tyt mat sb
- asal test 1
-faktoriyel test 1-2
-temel kavramlar 3-4

-Altuğ güneş tyt fizik 60 gün
-maddenin ortak özellikleri 6.gün ✅

-Bugün bilgi sarmal tyt türkçe denemesi oldum 29,5 net geldi, dil bilgisinde ses bilgisi konularımın tekrarlanması gerekiyor, paragraftan sapa saçma yerlerden yanlış çıkmış olacak iş değil. Ama odaklanmam inanılmaz artmış zehir gibi zihnim açık çözüyordum sevindim baya. Nasıl olsa artacak sorun yok. Analizini yapmadım ne zaman yaparım bilmiyorum. Ha ardışık sayıları da hala yapmadım .d

Şimdi muba yayınlarından hücreyi okuyup yatacağım,

Güzel gündü baya soru çözdüm bakış açısı kazandım, 3 saatten uzun süre matematik çalışınca algım çok ciddi kapanıyor, o istek ve arzu kayboluyor. Buna göre program düzenlersem 3 saatte alabileceğim en fazla verimi alırım, kalanları biraz daha formülsel derslere yönlendiririm.

-Haftada yarım gün ara vermeyi düşünüyorum saat 8 den 1 e kadar full haftanın tekrarı eksik yerlerin kapatılması tekrar edilmesi üstünden geçilmesi cinsinden, eğer bitirdiğimde hala 2-3 saat gibi bir süre varsa o günün kısa derslerine de çalışırım.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Mert hoca 70 günlük kamp 7.gün ✅
-Testlerin bir kısmını ben çözdüm efişinado testlerinin, baya kaliteli sorulardı cidden tekrar edilmesi gereken sınav tarzında sorular.

Bugün soru bankası çözmedim, sadece asal test 2 yi çözdüm sonra misafir geldi.

Türkçe denemesinin analizini yaptım, yarın 3d nin Türkiye geneli denemesine giricem.

-Altuğ güneş fizik 60 günlük kamptan 7.günü bitirdim
Maddenin ortak özellikleri tamamen bitti, konuya oldukça hakimim.

Muba yayınları tyt biyoloji el kitabı hücre konusunu dün bitiricem yazdım çok uzunmuş verimli olması açısından yarısında bıraktım, bugün de yarısını okuyup bitireceğim.

Evet benden bu kadar bu günlük, damlaya damlaya göl olur mantığıyla gıdım gıdımda olsa çalışmaya devam ediyoruz, bugün 6 saat kadar ders çalıştım.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Mat kampinda 8.günü bitirdim

Bugun 3d nin denemesine girdim tr sosyal cok guzel gecti fen mat rezalet, sorun yok -30 net yapsakta gene kalkip calisacagiz olmasi icin

Bugun fazla bir sey yapamadim yarin bugunun eksiklerini tamamlayacagim. Yazmadiklarimi yapmadim direkt.

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
Mert hoca tyt mat 70 günlük kamp 9.gün bitti ✅
Testleri detaylıca çözdüm kendimde tekrar üstünden geçtim.

-3d tyt mat sb den sayı basamakları 2 testini de bitirdim, anlamadıklarımı da tekrar baştan çözdüm, çok önemli ve kaliteli gördüklerimi not aldım pazar günü tekrardan çözerim.

Kenan kara 50 günde tyt ayt geometri 1.gün✅
-Bugün ilk defa geometriye başladım, 1.günün ilk videosunu izledim yarında diğer videosunu izleyeceğim, mikroorjinal ilk 24 soru var onları çözdüm, çok çözdüm sayılmaz önceden kitabı alıp sadece bu bölümü tamamlamışım zaten.
-Yarın da orjinalden doğruda acı test 1 ve ösym testi 1-2 yi çözücem.

Altuğ güneş fiziğin kitabını aldım, doğrusal harekete başlamadan önce kitabın gelmesini bekliyorum, kitap gelsin onunla beraber gideceğim.

Biyo el kitabından canlıların sınıflandırılmasını okuyacagım şimdi, konu 20 sayfadan uzunsa yarına bırakırım kuvvetli muhtemel.

Genel olarak bu sınavın sadece bilgiyle kazanılmayacağını çok iyi anladım, inanılmaz bir odaklanma istiyor soruya baktığında çok keskin şekilde hatlarını belirleyip denklemleri yazman gerek. Bu yönde çalışmalara başlayacağız çok yakın zamanda. Kalın sağlıcakla

LightElectricWave

Cumhuriyet Savcısı 🔰
Üst Düzey Moderatör
ÖzÜ Pilotaj için son 465 gün 🔥 🔥

Bugün ne yaptım ?

-Mert hoca TYT Matematik 70 günlük kampın 10.gününü bitirdim, rasyonel sayılar çok sevdiğim bir konu iyice öğrendim.
-3D TYT Matematik soru bankasından ilk 2 rasyonel sayılar testini bitirdim, yarında kalan 2'sini bitiririm.
-Kenan Kara 50 Günde TYT-AYT Geometri kampından 1.günün 2.videosunu bugün izleyerek 1.günü tamamladım.
-Orjinal TYT-AYT Geometri soru bankasından ilk 3 testi çözdüm, son testin yarısını çözdüm kalanı yarın tamamlarım.
-Dün biyoloji el kitabından konu 20 sayfadan uzunsa bırakırım demiştim, 31 sayfa çıktı. 16 sayfasını okudum bugünde 15 sayfasını okuyup yatarım.

-Yarın okulun TYT genel denemesi var hadi bakalım, netleri sıralamayı yazarım.

Değerlendirmeler ; Geometri hakikaten terletiyor, görmek ve anlamak sağlam kafa yoruyor. Benim gibi hayatında ilk defa geometriyle tanışmış birinin Orjinalden soru çözdüğünü düşünürsek oldukça normal. Bugün anlamasam bile yarın elbette anlarım.

Bu kadar bugün, kalın sağlıcakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6