Dostum insanoğlu olarak bu kadar zayıf yaratıldığımızı düşünmüyorum.
Soru içinse şöyle düşünüyorum. Neverfap ile hedeflediğimiz daha huzurlu bir hayata sahip olmak, duygusal dayanıklılığımızın artması, daha az dürtüsel daha sabırlı olabilmek, her şeyden daha fazla keyif alabilmek, zihin açıklığı... Dolayısıyla saç dökülmesinin sebepleri başka olsa da dolaylı olarak illa ki etkisi olur biraz.
Not: Eğer ergensen ve beslenmene dikkat etmiyorsan, çöp gıdalar yiyorsan; menide bulunan ve boşa giden protein, mikro gıdalar vs. senin için altın değerinde. Bunlar da etkiliyordur. Tabii iyi beslenen bir yetişkin için bu çok geçerli değil sonuçta evli olup düzenli ve sağlıklı cinsellik yaşadığında da bu meni atılacak ama bir zararı yok.
Dostum insanoğlu zayıf yaratılmadı ama türümüzün yaşam şeklinden ve güçlü olduğumuz doğamızdan koparıldık.
ben birçok yaşam şekli deneyimledim.
bana söyler misin cezaevleri gibi olan apartman dairelerinde yaşayarak hangi insan sağlıklı olabilir?
insan türünün doğasında, açık havada ormanlarda mağaralarda yaşamak, avlanıp karnını doyurmak ve sevişmek vardır; bir de şimdiki hayat şartlarımıza bak, saç dökülmesinin de ötesinde birçok sağlık problemi yaşatıyor bu yaşam tarzları.
En son ne zaman bir ateş yakıp yanında uyukladın? bunu ben bizzat yaşadım, uzun yıllardır yaşamıyordum ve ateş yakmamın müsait olacağı bir alanda ateş yakıp yanında piknik yaptım, açık bi bozkır muhteşemdi. tüm hormonlarınız harekete geçiyor. anlatmak istediğim, özümüze uygun yaşam, hiçbi kalorifer peteği bu zevki vermiyor örneğin.
modern yaşamı reddetmiyorum, zengin olup villasında şömine yakan adam da aynı hazzı alıyor.