Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmo' Nun Geri Dönülemez Hasarları?

leftieaf1

Ay Yolcusu
Geçmişte ki yaptığımız işlere pişman olup, kendimizi yıpratmanın bir anlamı yok ama insan yine de merak ediyor. Pmo yapmanın geri dönülemez hasarları var mı gerçekten? Kendinde bu durumları gören var mı mesela? Tabii ki de, ne kadar zarar verdiyse, yine de neverfap sürecimize devam edicez. Nereden dönsek kârdır. Düşünceleriniz?

Inhuman

Uranüs Yolcusu
ister 5 ay, ister 15 yıl bağımlı ol. ilk 7 günde testosteronun ve sperm doluluğun oturuyor gözle görülür iyileşme başlıyor. 90 günde yepyeni bir hale geliyorsun.

UBERMAN'ın dediği doğrudur o yüzden. Sadece geçmişte kaçırılan fırsatlar üzebilir.

Deku

Merkür Yolcusu
Beyinde bazı kalıcı etkiler oluyormuş kafam biraz ona takıldı.
Kokain bağımlıları bile 2 yıl içmediklerinde beyinleri büyük ölçüde olması gerekn hale dönüyor diye biliyorum. Pmo'nun kokain kadar zarar vereceğini zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla 90 günde dopamin mekanizması düzelmeye başlıyor. 180 günde prefrontal konteks düzeliyor ve 1 yıl bittiğinde bağımlılığın etkileri ortadan kalkıyor. 25 yaş altındayken beyin daha fazla öğrenmeye açık, kaybettiğimiz şey aslında gençliğimizde kendimizi geliştiremeyip zamanımızı boşa harcamak. İnsan vücudunun yapabildiği en iyi şey hayatta kalmak, bu yüzden bağımlılığın kalıcı etkisinin çok az olacağını ve tamamen kurtulduğumuzda çok büyük oranda (%95) düzeleceğimizi düşünüyorum.

leftieaf1

Ay Yolcusu
Kokain bağımlıları bile 2 yıl içmediklerinde beyinleri büyük ölçüde olması gerekn hale dönüyor diye biliyorum. Pmo'nun kokain kadar zarar vereceğini zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla 90 günde dopamin mekanizması düzelmeye başlıyor. 180 günde prefrontal konteks düzeliyor ve 1 yıl bittiğinde bağımlılığın etkileri ortadan kalkıyor. 25 yaş altındayken beyin daha fazla öğrenmeye açık, kaybettiğimiz şey aslında gençliğimizde kendimizi geliştiremeyip zamanımızı boşa harcamak. İnsan vücudunun yapabildiği en iyi şey hayatta kalmak, bu yüzden bağımlılığın kalıcı etkisinin çok az olacağını ve tamamen kurtulduğumuzda çok büyük oranda (%95) düzeleceğimizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim👍

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6