Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmo Ve Diğer Alışkanlıkları Rahip Mod Ile Bırakma Süreci

DarkNinja35

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum 27 yaşındayım yaklaşık 12 senedir PMO içindeyim benim psikolojimi yıpratan asıl pmo sebebi son 2 yıldır dozun artmasıydı eskiden beridir fetişlere aşırı düşkünlüğüm var ama içerikler yeterli gelmeyip trans gibi içeriklerde keyif vermeye başladı ve bu durum bana korku veriyor. Eskiden beridir her gün PMO yapan biri değilim haftada en fazla 3 gün olan bir düzenim var ama sosyal medyada diğer günlerdede kesfetimde karşıma çıkınca düzenli uyarılma yaşıyorum. Yaklaşık 10 yıldır sigarada kullanıyorum 1 paket ve yaklaşık 4 yılda her güne yakın iddaa oynuyorum para kaybediyorum. Sürekli tatlı yiyorum yani uzun lafın kısası kolay dopamin yolunu sağlayacak ne kadar gereksiz durum varsa hepsinde varım diyebilirim. Şimdi size yapmak istediğim ve sormak istediğim konu var ben direk rahip modadan başlayıp PMO sigara tatlı iddaa herşeyi direk bırakıp kendimi kivrandirip acı çektirip iyileşmek istiyorum. Rahip modda neredeyse kitap spor meditasyon haricinde bir aktivite göremedim. Rahip modu deneyen yada hala uygulayan arkadaşlardan tavsiye istiyorum ben genelde akşam 7 civarında işim bitiyor dışarda arkadaşlarla buluşuyor yada eve gidip saydığım aktiviteler sosyal medya takılıyorum her gece 3 4 te yatıyorum düzeni sağlamak için neler yapmalıyım bu saydıklarımın yerine neler getirmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

BloodRien

Yoda
rahip moduyla ilgili tek düşündüğüm şey farklı bir hedefi olmayanın başarılı olamadığını fark ettim

örnek hedef : yks derece yapmak
para kazanmak
yeni bir şirket işi bitirmek vs. gerisi sana kalmış gününü doldur

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6