Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmo'yu Bırakırsam Cinsel Hayatım Olur Mu ?

djkhaled

Yeni Üye
22 yaşindayim yaklasik 8 yildir asiri sekilde fap yapiyorum . Çevreme baktigim zaman artik sevgilisi olmayan veya cinsel ilişki yasanamış bir ben kalmisimdir . Aslinda cok yakisikliyim cevremde sohbet döndüğü zaman ne kizlarla takilmissindir diyolar ama icten ice kimseyle bu zamana kadar yapmadigimi biliyorum . Hergun fap yapmak beni kizlarla sohbet etmekten bile alikoyuyu uğraşmak istemiyorum . Gerçekten bu zamana kadar yapamamimin sebeplerinden en büyüğü surekli yapilan fapmidir yoksa benmi fazla büyütüyorum ( aslinda sorunun cevabini bende biliyorum ama fap yapmayi birakirsam istemsiz bir sekilde arkadas cevresi genisliyomu ve kizlarla gorusme artabiliyomu bunu ogrenmek istiyorum tecrubeli arkadaslar cevap verirse guzel olur )

DexterMorgan_

Mars Yolcusu
Öncelikle 22 yaşına kadar sevgili yapmamış veya cinsel ilişki yaşamamış olmak bir başarısızlık veya hata değil ortada yanlış bir durum yok bunu bil. Sonrasında tabii ki fap yaptığın için kızlarla konuşamıyorsun veya onlar sana gelmiyor senden gelen o basık fapçı enerjisini aldıkları için . Fap yapmayı bırakırsan arkadaş çevren şöyle genişler sen nofap yaparsın az özgüven gelir belki seni destekler ama yine de iş sende bitiyor nofapin böyle çevreyi arttıracak ya da "Kızlarla görüşmeyi arttıran" bir özelliği yok senin isteyip yola koyulman lazım. Nofap sana sadece biraz daha sakinlik veya kızlarla daha iyi anlaşabilmeni sağlar ama bunun olması içinde senin adım atman gerekir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6