Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmoyu Bırakmak Istiyorum

Merhaba yaşım henüz 15 16ya gireceğim,zihinsel takıntıları olan birisiyim birkaç gün önce bulunduğum telegram grubuna birisi cinsel içerikli görüntüler videolar attı normalde sadece mastürbasyon yapardım ondan sonra görseller sonra türlü türlü siteler başladı bu durumdan kurtulmak istiyorum oyuncuların bile isimlerini unutmak istiyorum me yapabilirim? Yardımcı okursanız sevinirim.

Stoic Legionnaire

Venüs Yolcusu
Boş bir zihin, şeytanın çalışma odasıdır.

Bu boşluk illa ki dolacak. Kaçış yok. Ya negatif şeylerle dolacak, ya da pozitif şeylerle dolacak. İkisinden biri.

Sen bu boşluğu hangisiyle doldurmak istiyorsun? Onu düşün.

Szoboszlai_76

Ay Yolcusu
Arşivlerinin hepsini temizle, tetikleyici olabilecek her türlü uygulamayı,kişiyi,oyunu artık sana pmo yu hatırlatan her şeyi temizle. Boş durmamaya çalış, yaşından yks ye hazırlanmaya başlayacağını düşünüyorum. Paragraf vesaire çalışmaya ufaktan başla kafanı dağıtır asla ama asla boş kalma. Uyku düzenini düzenlemeye çalış, düşünceler krizler illaki gelicek ilk zamanlar bunun kadar doğal birşey yok onlarla asla savaşma, bunun bir dalga olduğunu düşün ve geçeceğini kendine hatırlat, ani krizlerde duş almak, su içmek, şınav mekik hareketleri gerçekten işe yarar. Zor anlarda neden bıraktığını kendine sor, bozarsan ne kazanacaksın bunu düşün. Gün saymayı kendini motive etmek anlamında iyi buluyorum ama bazı kişilerde ters tepiyor işte bu kadar süre uzak kalabildim bak ben bağımlı değilim bozayım geri başlarım olayına girmemelisin.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6