Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Pmo'yu Tamamen Bıraktım Artık

Sametak256

Satürn Yolcusu
Hayatımda PMO'nun zararlarını çok gördüm ve kendimi birşeyler konusunda geliştirmeye çalışmanın faydalarınıda görünce,artık o andan itibaren PMO bağımlılığını tamamen bıraktım.
İlerde birşeylere bağımlı olmayacağımın bi garantisi yok.
İlerde böyle bir durumla karşılaşacak olsam bile,tecrübelerim ve bilgi birikimim sayesinde bağımlılığımdan daha kısa sürede kurtulabilirim diye düşünüyorum.

"Geçmişimi değiştiremem ama Geleceğimi değiştirebilirim"

Son düzenleme:

UyKuSuZuM

Merkür Yolcusu
Bıraktım kelimesi bir tuzak, kurtuldum ile değiştirmeni tavsiye ederim

Loner II

Merkür Yolcusu
Hayatımda PMO'nun zararlarını çok gördüm ve kendimi birşeyler konusunda geliştirmeye çalışmanın faydalarınıda görünce,artık o andan itibaren PMO bağımlılığını tamamen bıraktım.
İlerde birşeylere bağımlı olmayacağımın bi garantisi yok.
İlerde böyle bir durumla karşılaşacak olsam bile,tecrübelerim ve bilgi birikimim sayesinde bağımlılığımdan daha kısa sürede kurtulabilirim diye düşünüyorum.

"Geçmişimi değiştiremem ama Geleceğimi değiştirebilirim"

Hocam şimdi moral bozmak gibi olmasın, umarım kurtulursun bu arada ama şimdi "Bıraktım", "Kurtuldum" falan dendiğinde bunu o kadar çok kez gördük ki yavan gelmeye başladı. Söylediğim gibi umarım kurtulursun ama bence kendini kandırıyorsun çünkü ÇOK FAZLA yazıldı, çizildi ve oynandı bu senaryo.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6