Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

"Practice Of Brahmacharya" Kitabının Türkçe Çevirisi Var Mı?

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
Merhaba.

Her şeyden önce, konuya hızlı bir giriş yapmak için şu kısa videoyu (66 saniye) izlemenizi öneririm. Neyden bahsettiğim daha açık olur:

Kısaca Brahmacharya'nın tanımı şudur: "Cinsel ilişkinin her türlüsünü yokumsayan ve yabancılayan bir ahlak öğretisi."

Asıl soruma geçeyim. "Brahmacharya" konusunda daha fazla bilgilenmek için bu kitabı buldum ama üç sorum var:

1- Kitabın internette 2 PDF versiyonunu buldum. Biri 151, diğeri 202 sayfa. Hangisini okumalıyım?
2- Bu kitabın Türkçe çevirisi mevcut mudur? Biliyorsanız söyler misiniz?
3- Bu kitap fiziksel olarak satılıyor mu? Evetse, hangi siteden?

Eğer link paylaşmak yasak değilse sizlerle de bulduğum bu 2 PDF'i paylaşmak isterim.

1. Versiyon (151 Sayfa):
2. Versiyon (202 Sayfa):

Son olarak; bu Brahmacharya konusu ile ilgili başka düşünce ve bilgileriniz varsa lütfen yazınız, çok memnun olurum. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Kitapla ilgili bazı görseller:

911440673_Practice_Of_Brahmacharya_English_1_695x695.png default.jpg 81AfWbnaRFL._UF1000,1000_QL80_.jpg 19203742.jpg

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Son cümle anladığım kdryla "düşünmek sexten daha sıcaksa sex yapmazdı" gibi bişey. Brahmaya ya burdan önce rastlamıştım. Budist geleneği işlevsel bi fikir olabilir. Nedense bizde kendimize karşı bir uzaklaşma isteği bir kaçış var. Atalarımız halbuki yıllar önce islamı kendine seçmişler nedense fakat başka yerlere bakıyoruz hikmeti bizim geleneğimiz halbuki çok daha acayip ve derin felsefi.

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
Son cümle anladığım kdryla "düşünmek sexten daha sıcaksa sex yapmazdı" gibi bişey. Brahmaya ya burdan önce rastlamıştım. Budist geleneği işlevsel bi fikir olabilir. Nedense bizde kendimize karşı bir uzaklaşma isteği bir kaçış var. Atalarımız halbuki yıllar önce islamı kendine seçmişler nedense fakat başka yerlere bakıyoruz hikmeti bizim geleneğimiz halbuki çok daha acayip ve derin felsefi.
Hocam yanıt için sağ olun ama tırnak içinde yazdığınız cümleyi anlayamadım, biraz daha açıklar mısınız? Attığım videonun sonunda "The only thing hotter than sex is not having sex." yani "Seksten daha ateşli olan tek şey cinsel ilişki yapmamaktır." cümlesi geçiyor. Buna benzer bir şey mi dediniz, onu anlayamadım.

Ragnar lodbrok

Jüpiter Yolcusu
Hocam yanıt için sağ olun ama tırnak içinde yazdığınız cümleyi anlayamadım, biraz daha açıklar mısınız? Attığım videonun sonunda "The only thing hotter than sex is not having sex." yani "Seksten daha ateşli olan tek şey cinsel ilişki yapmamaktır." cümlesi geçiyor. Buna benzer bir şey mi dediniz, onu anlayamadım.
aynen hocam onu çevirmeye çalıştım ama gördüğünüz gibi ing.error 404 :D

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.

Bu videoda Türkçe altyazı seçeneği mevcuttur. Kitabı özetlemiş

Ayrıca bu kanalda çok güzel şeyler var, bakmanı tavsiye ederim.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6