falanso
Mars Yolcusu
Bu yılın Ocak ayının başında bazı psikolojik sorunlardan dolayı bir üniversite hastanesinin psikiyatrisine gittim ve OKB (obsesif kompulsif bozukluk) tanısı koydu zaten beklediğim ve tahmin ettiğim bir tanıydı. Ardından hemen ilaç tedavisine başlamamızı söyledi ve bilenler için Lustral 50 mg yazdı. İlacı Ocak başından beri günde 1 doz olacak şekilde kullanıyorum ve 3 ay oldu diyebilirim. Şimdi problem şu ki, doktor ile Ocak ayında görüşmemize ve beni ilaca başlatmasına rağmen Nisan ayının ortalarına doğru görüşme yazdı ve ben bunu psikiyatri deneyimi olan kime söylesem çok geç bir tarih olduğunu söyledi ve bana da öyle geldi çünkü bu ilacın etki etmesi 1.aydan itibaren başlıyor ve 4 ay sonrasına randevu yazdı tamamen saçmalık gibi geldi bana. İlaç ile aram iyimi kötümü anlayabilmiş değilim merak eden olursa deneyimimi yazabilirim. Şimdi sizlere sorum doktorun yaptığı şey yanlış bir şey mi ? Ve yakın zamana randevu alsam yanlış mı olur ? Bir yanımda doktorun ilacın etkisini anlamam için biraz uzun bir süre verdi diyor. Sizlerin bu konuda düşüncesi nedir ?