5 gün önce psikiyatriye gittim konuyu anlattım devlet psikiyatrisi bu arada, kendisi bana 1 mg rixper yazdı 1 ay sonra tekrar gelmemi yani ilacın bitmesine yakın tekrar gelmemi duruma göre SSRI yazabileceğini SSRI ile beraber Rixper'i kullanacağımı söyledi. Kişisel tecrübeme bakarsak psikiyatrik ilaçlar 2 hafta sonra etki etmeye başlıyor, şuan 5. hapımı aldım ve dürtülerim azaldı. Yani kriz esnasında o beynim kapanıp bir şekilde PMO'ya ulaşma çabamı kontrol edebilmeye başladım. Yıllardır maruz kaldığım için artık bırakmak için başka çarem kalmadı bilgisayarıma ekranlarıma 100 tane block kursam yine de bir yöntem bulup aşıyordum bunları ve PMO yapıyordum. Şimdi blocklar var fakat aşmak için kendimi yormak istemiyorum yani kontrolümü almaya başladım yavaş yavaş. 5. günden böyle gidiyor bakalım 2. haftada etkiler artınca nasıl olacak merak ediyorum. Eğer yıllardır sizde aşamıyorsanız psikiyatriye görünmenizi ve derdinizi çok detaylı anlatmanızı öneririm arkadaşlar bu utanılacak bir şey değil.