Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Rüyalanma Nedeni?

LongTimeLurker

Yeni Üye
Biraz önce rüyalandım ve ilk kez nofap'a başladıktan sonra uzun bir süre rüyalanma yaşamadım. Normalde hep 7-10 gün içinde rüyalanırdım ve neredeyse her hafta olurdu bu. Genel olarak da libidom düşüktü bu süreçte hayatımdaki bazı sıkıntılar sebebiyle. Rüyamda da yanlış bir şey yaptığımın farkında olmama rağmen kendimi durduramadım. Nedir bu işin mantığı, bilen var mı?

Son düzenleme:

DexterMorgan_

Yeni Üye
Hocam merhabalar kısaca kendi bildiklerimden bahsedeyim umarım yardımcı olabilirim ; rüyalanma dediğimiz olay vücudun ihtiyacı kadar spermi doğal yollarla atması demek yani şu demek bir erkek mastürbasyon yaparsa ihtiyacından fazla spermi atar ve buda binevi vücudun doğal yapısını bozan birşey ama mastürbasyon yapmazsan tetikleyici izlemezsen vücut ne zaman isterse emin ol ne zaman ihtiyacı olursa o zaman atıyor normalde 7-10 gün demissin bu tamamen sürecin gün sayısına uyumadan önceki yorgunluğuna gün içindeki stres seviyene bağlı bir durum rüyada yanlıs birşey yaptığımın farkındayım diye kendini kasmana gerek yok o spermi her türlü çıkarması lazım ben mesela 3 ayı devirdim ve birazcık seyrekleşti rüyalanma zamanlarım ama belki ilerde belli olmaz çok stresli bir hafta geçirip hergün rüyalanma bile olabilir :) özetle yanlış diye düsünme , tetikleyicileri hayatından çıkar rüyalanmayıda akışına bırak vücut kendini dinliyor, zamana bırakmak lazım biraz , başarılar

Michelangelo

Yeni Fapstronot
Hocam merhabalar kısaca kendi bildiklerimden bahsedeyim umarım yardımcı olabilirim ; rüyalanma dediğimiz olay vücudun ihtiyacı kadar spermi doğal yollarla atması demek yani şu demek bir erkek mastürbasyon yaparsa ihtiyacından fazla spermi atar ve buda binevi vücudun doğal yapısını bozan birşey ama mastürbasyon yapmazsan tetikleyici izlemezsen vücut ne zaman isterse emin ol ne zaman ihtiyacı olursa o zaman atıyor normalde 7-10 gün demissin bu tamamen sürecin gün sayısına uyumadan önceki yorgunluğuna gün içindeki stres seviyene bağlı bir durum rüyada yanlıs birşey yaptığımın farkındayım diye kendini kasmana gerek yok o spermi her türlü çıkarması lazım ben mesela 3 ayı devirdim ve birazcık seyrekleşti rüyalanma zamanlarım ama belki ilerde belli olmaz çok stresli bir hafta geçirip hergün rüyalanma bile olabilir :) özetle yanlış diye düsünme , tetikleyicileri hayatından çıkar rüyalanmayıda akışına bırak vücut kendini dinliyor, zamana bırakmak lazım biraz , başarılar
Dostum benimde 91 günlük devam eden bir nofap serim var, ilk 30-40 gün galiba 10-11 kez rüyalandım sonra bir daha rüyalanmadım. Ve son zamanlar biraz daha fazla tetikleyicilere maruz kaldım ama rüyalanmıyorum, sence neden olabilir.

DexterMorgan_

Yeni Üye
Dostum benimde 91 günlük devam eden bir nofap serim var, ilk 30-40 gün galiba 10-11 kez rüyalandım sonra bir daha rüyalanmadım. Ve son zamanlar biraz daha fazla tetikleyicilere maruz kaldım ama rüyalanmıyorum, sence neden olabilir.
Hocam bu normal birşey sürece başladığın ilk aylar durmadan beyine dopamin gittiği için kesince rüyalanmalae artmış o spermi çıkarma ihtiyacı duymustur vücut ama şimdiyse 3 ay olmus sürecin ve vücut artık ihtiyaç duymuyor yeterli kadar neden rüyalanmıyorum diye düşünme muhtemelen yaşın , stres seviyen birçok etken var ama ilerde illaki olur tetikleyici çok bakmamaya çalış başarılar.

magicworld63

Yeni Üye
Hocam dijital uyarıcılar hayatımda yok gibi dışardaki doğal uyaranlar çok dikkatimi bu konuda ne önerirsiniz

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6